Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του ΕΕΕΕΚ Κω - "Στολίδι και πρότυπο για όλη την Ελλάδα"

10/03/2024
2341 Εμφανίσεις
12 Σχόλια

Εγκαινιάστηκε και επίσημα σήμερα το πρωί, παρουσία αρκετών συμπολιτών μας και εκπροσώπων Φορέων και Αρχών,  το νέο κτίριο που θα στεγάζει για τα επόμενα χρόνια (υπάρχει συμβόλαιο ενοικίασης για 6 χρόνια έναντι ενοικίου 3.500 ευρώ μηνιαίως) το Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  (ΕΕΕΕΚ Κω).

Ένα πάγιο αίτημα των γονέων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε και το ΕΕΕΕΚ Κω βρήκε επιτέλους το "σπίτι" του, αφήνοντας στο παρελθόν όλα όσα πέρασαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί το προηγούμενο διάστημα, όπου το σχολείο στεγαζόταν κάτω από απαράδεχτες συνθήκες στο Πλατάνι.

Το νέο κτίριο (πρώην γραφεία της ΤUI), όπως είπε και ο Δήμαρχος, αποτελεί στολίδι και πρότυπο και για τα υπόλοιπα σχολεία, με σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 12
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/03 - 01:32
τα έλεγαααααα
τα φώναζα.....μην μπλεχτεί η Ντίνα με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον δήμαρχο θα την τουμπάρει προς όφελός του....τώρα την έχει πιστό σκυλάκι.....πάει χάθηκε κάθε ελπίδα να κάνει πάρει τα πάνω της η περιφέρεια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 11:46
Στον αυτόματο
Επαρχείο,Δήμος πέρα βρέχει... Τα χάλια μας!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 07:56
Θαυμάστε σχεδιασμό από το Δήμαρχο....
θα δίνουν ενοίκια για 6 έτη 3.500χ12χ6=252.000€ το αγόραζαν το κτίριο με το ίδιο ποσό.... Θαυμάστε σχεδιασμό από το Δήμαρχο....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 07:50
Καληνύχτα και έφεξε ....
η Έπαρχος είπε χαρακτηριστικά θα περιμένουμε το σχεδιασμό του Δημάρχου, ώστε στο τέλος της πενταετίας να εγκαινιάσουμε νέα σχολικά κτίρια. 4 έτη περίμενε και ο Καμπανής και άλλα 5 εσύ Ντίνα, σύνολο 9... Καληνύχτα και έφεξε .... Ντίνα εάν δεν παρουσιάσεις το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση, θα περάσεις ως Έπαρχος και δεν θα γίνει κανένα έργο .... Δεν ακούστηκε από κανένα για ίδρυση ΕΝΕΓΥΛ, αυτό λείπει από την Κω και το είχε οραματιστεί ο κ. Ζωίδης.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/03 - 04:45
άδεια χρήσης εκπαιδευτηρίου ????
για ρωτήστε έχει άδεια χρήσης εκπαιδευτηρίου ????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 22:15
Μπράβο σε όλους που βοήθησαν για αυτό το σχολείο
Σημασία έχει ότι αυτά τα παιδιά μπήκαν στο σχολείο που τους αξίζει Έχετε χάσει όλη την ουσία με αυτά που γράφετε Και μόνο για τους μαθητές αυτού του σχολείου Δεν έπρεπε να γραφτεί κανένα αρνητικό σχόλιο για το ΕΕΕΕΚ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 18:56
Αντωνακι...
Ασε να το πουν αυτο οι γονεις και αυτοι που το εζησαν απο μεσα!!! Τα μπραβο να τα λενε οι αλλοι... οχι να αυτοπαινευεστε!! Εδω δεν χανουν φωτο για φωτο και θα μας πεις οτι ειναι ο αφανης ηρωας!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 18:52
Mr
Τι σχολειο πρότυπο και παράδειγμα για μίμηση μας λέτε ? Ένα ιδιωτικό κτίριο γραφείων είναι που νοικιάζει ο Δήμος . Φαντάσου και να το κατασκευάζατε κιόλας τι θα λέγατε ?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 18:04
ο Κυρίτσης δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά ...
όταν η δημοτική αρχή Κυρίτση νοίκιαζε το κτίριο Πίτση και το διαμόρφωνε σε σχολείο (ΓΕΛ Ζηπαρίου), ο Δήμαρχος και ο κ. Αβρίθης το αποκαλούσε στο Δ.Σ. "καφετέρια και χαμάμ". Τώρα που ενοικίασαν κτίριο για το ΕΕΕΚ τι έχουν να πουν ? ο Κυρίτσης δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά ... Η σημερινή δημοτική αρχή αδυνατεί να βρει οικόπεδο για να χτιστούν νέες σχολικές μονάδες. Η Έπαρχος πιέζει το Δήμαρχο να βρεθεί λύση ??? Χαμόγελα και δηλώσεις βλέπω μόνο ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 17:38
Μπράβο στους γονείς και στους πολίτες
Ο δήμος απλός παρατηρητής.Και ζητάει και τα εύσημα.... ντροπή...
Αντώνης
Αντώνης 10/03 - 16:34
Κως
Ένα μεγάλο μπράβο στον Μάνο Μήτρου έκανε πολλά που δεν ξέρετε για λειτουργήσει το σχολείο...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 15:50
Μπραβο στους γονείς
Ευτυχώς μέσα στο ψέμα τελείωσε και αυτό.. ένα στολίδι της Ευρώπης θα μας πουν σε λίγο.. μπραβο στους γονείς και στους πολίτες που πρόσφεραν για το σχολείο αυτό!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ