Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ενεργοποιείται δεύτερο ασθενοφόρο και μοτοσικλετιστής διασώστης στην Κω

31/05/2024
742 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Real Kos» με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε τηλεφωνικά ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω κύριος Ηλίας Χρυσόπουλος συζητώντας για την ενεργοποίηση δεύτερου ασθενοφόρου, καθώς και για την επανενεργοποίηση στην Κω, του θεσμού του μοτοσικλετιστή διασώστη του ΕΚΑΒ.

«Τα ασθενοφόρα, τα πληρώματα και τα στελέχη του ΕΚΑΒ, δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της διοίκησης του νοσοκομείου όμως είναι ζητήματα εμπλεκόμενα με το νοσοκομείο και όπου μπορούμε συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έτσι λοιπόν πιέζουμε με όλες μας τις δυνάμεις διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Ασκήσαμε τρομερές πιέσεις προκειμένου να πετύχουμε την εξασφάλιση επιπλέον δύο διασωστών του ΕΚΑΒ προκειμένου να στελεχώσουν μία οκτάωρη επιπλέον βάρδια ασθενοφόρου. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένουμε την έλευση επιπλέον τεσσάρων διασωστών, για την πλήρη λειτουργία δεύτερου ασθενοφόρου.

Αρχικά είχαμε ζητήσει την έλευση έξι επιπλέον στελεχών, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα οι επιπλέον θέσεις που περιμένουμε να πληρωθούν αντιστοιχούν σε τέσσερις τον αριθμό. Επίσης ασκήσαμε μεγάλη πίεση προκειμένου να πετύχουμε την έλευση και μοτοσικλετιστή διασώστη του ΕΚΑΒ, θεσμός που λειτούργησε επιτυχώς στο νησί μας τις προηγούμενες δύο θερινές περιόδους. Ενδότερος σκοπός μας η καθιέρωση του θεσμού του μοτοσικλετιστή διασώστη καθόλη τη διάρκεια του έτους, χειμώνα καλοκαίρι». Μερικά απ’ όσα δήλωσε ο κ. Χρυσόπουλος.

Ιδιαίτερη αναφορά του κυρίου Χρυσόπουλου ως προς την πιθανότητα λειτουργίας δημοτικού ασθενοφόρου: «Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν είναι δυνατόν πλέον να λειτουργήσει δεδομένου ότι το ζήτημα της διακομιδής ασθενών το αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το ΕΚΑΒ. Υπάρχει όμως στις προθέσεις μας να προσανατολιστούμε ως διοίκηση στην πρόσληψη νέων Κώων, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από σχολές διασωστών και μπορούν να εργαστούν στο νοσοκομείο μας, χωρίς να αντιμετωπίζουν δυσκολία στην ανεύρεση στέγης, λόγω εντοπιότητας».

Realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Κίτσος
Κίτσος 02/06 - 09:29
Μεγάλο κατόρθωμα
Μεγάλο κατόρθωμα να μας φέρουν 4 άτομα για το ΕΚΑΒ και μια μοτοσικλέτα ....έλεος !!!!!!!!!!
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 01/06 - 01:13
Αποροα
Αλήθεια γιατί οι εκαβιτες να παίρνουν δωρεάν ακινητα; Τι απειλές είναι αυτες; Οι δασκαλοι-ες,οι ασττνομικοι,στρατιωτικοι,δημοσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι; γιατι να μην τους δώσουν ακινητα στη μαρινα; Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/06 - 00:59
ως παλιός στα πολιτικά
θα συμφωνήσω με την "Γριά δασκάλα πχια!!!" Οι νέοι απο 25-35 πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην φοβούνται Προσπαθούν να κόψουν την ορμή των νέων που έχουν μεράκι και ήθος και δίνουν πάτημα και αρμοδιότητες σε μεγάλους και νέους που αποτελούν εκτελεστικά όργανα άλλων με περίεργα συμφερονταΒγείτε μπροστά και όσοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σοβαροί θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν μην μασάτεΟπως λέει και ο δήμαρχος ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΤΕ, σπάστε αυγά και σταματήστε το γλύψιμο. Είστε το μέλλον του τόπου μην ενδίδετε σε χειριστικές συμπεριφορές πολιτικών και όχι μόνο. Μονο το καλό σας δεν θέλουν. Οσοι θέλουν το καλό σας να θυμάστε οτι θα βρίσκουν πάντα τον τρόπο να σας βοηθούν, να προωθούν τις ιδέες σας και αυτα που θέλετε για το καλό του τόπου, και θα τα καταφέρνουν ωστε να τα καταφέρετε και εσείς και όλοι μαζί να πηγαίνουμε μπροστά. ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ και αφήστε τα γλειψίματα δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν στο τέλος της ημέρας
Κως
Κως 31/05 - 22:12
Κως
Όπα ρε πήρανε φόρα αυτοί, δυο ασθενοφόρα? Δεν Ξανα'γινε αυτο.. Αμα φέρεται και ένα 3ο ίσος να ψηφιστούμε το καλυτερο νησί στην ανθρωπότητα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 19:17
Γριά δασκάλα πχια!!!
Από τη στιγμή που δημιούργησαν θέμα δύο νέοι άνθρωποι στα social media δόθηκε μια κάποια λύση. Το θέμα είναι να ξεσηκωθούν οι νέοι και νέες από 20 έως και 35 ετών . Δεν πρέπει να το κάνουν μόνο για τους ίδιους αλλα για τους γονείς τους μα περισσότερο για τα παιδιά τους. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΕΣΕΊΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/05 - 17:47
.
ΑΜΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΩ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΝΕΑ ΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ .....ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΙΣΩ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΚΑΝΑ 45ΛΕΠΤΟ....... ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΑ...... ΜΕ 10 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ????????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ