Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Καμπανής: Έπρεπε να προηγηθεί τελεσίγραφο στο Υπ. Υγείας πριν το συλλαλητήριο

28/04/2022
183 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την άποψη ότι οι αρχές στην Κω έπρεπε να θέσουν πρώτα ένα τελεσίγραφο με τα αιτήματα τους απαιτώντας προσλήψεις γιατρών και μετά να διοργανώσουν συλλαλητήριο εξέφρασε μιλώντας στον Sky με αφορμή την κινητοποίηση της 6ης Μαίου εξέφρασε ο Έπαρχος Κω Νισύρου κ . Γιάννης Καμπανής.

«Ο τομέας Υγείας αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν καταφέρνουμε να γίνει η Κως ελκυστικός προορισμός για τους γιατρούς.  Στο νοσοκομείο της Κω υπηρετεί μια παθολόγος που τελεί υπό παραίτηση και ένας παιδίατρος. Δεν καλύπτονται οι ανάγκες», είπε ο κ. Καμπανής.

Αναφέρθηκε και στην ενίσχυση των δομών υγείας από την ΠΝΑΙ και το σημαντικό ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.’

«Συμπαραστεκόμαστε στην κινητοποίηση  της δημοτικής αρχής. Εμείς πιστεύουμε πως η πρωτοβάθμια φροντίδα να περάσει στην ΠΝΑΙ και να δημιουργηθεί  Υγειονομική Περιφέρεια αποκλειστικά για τα νησιά γιατί μόνο έτσι θα δίνονται λύσεις στα  προβλήματα που παρουσιάζει ο τομέας της Υγείας» , είπε ο κ. Καμπανής και πρόσθεσε πως η 2ΥΠΕ δεν μπορεί να έχει την ευθύνη και για νοσοκομεία των Αθηνών και για τα νοσοκομεία των νησιών.

«Θα λάβουμε μέρος στο συλλαλητήριο διεκδικώντας  όσα μας ανήκουν.   Πιστεύω όμως ότι θα έπρεπε να μπει ένα τελεσίγραφο τριών ή τεσσάρων   εβδομάδων απαιτώντας τις προσλήψεις γιατρών και μετά να γίνει το συλλαλητήριο. Δεν είμαστε τριτης επιλογής κάτοικοι. Η  κυβέρνηση να αντιληφθεί πως έχουμε ανάγκη σωστά στελεχωμένων υπηρεσιών Υγείας», τόνισε ο κ. Καμπανής.

Άμεσα όπως τόνισε πρέπει να δοθεί λύση,  με μετακινήσεις γιατρών από άλλα νοσοκομεία αλλά και να δοθούν κίνητρα για την κάλυψη των μονίμων θέσεων των γιατρών.


skyrodos.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 28/04 - 22:43
ΠΡΟΣΟΧΗ....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.....ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ!!!!!!
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 28/04 - 22:39
Κε ΕΠΑΡΧΕ
ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ, ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΣ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ