Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Νικητιάδης: Κλειδώνουν τα πρώτα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο

28/05/2022
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τον Ιούνιο θα κλειδώσουν τα πρώτα ψηφοδέλτια  του ΠΑΣΟΚ όπως δήλωσε χθες στον “Sky Rodos” ο τέως υφυπουργός  πρώην βουλευτής και Τομεάρχης Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Θα είναι ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την πείρα με την ανανέωση. Στόχος το ΠΑΣΟΚ να γίνει δεύτερο κόμμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικητιάδης.

«Έχουν υποβληθεί αρκετές υποψηφιότητες. Αυτή τη φορά το ψηφοδέλτιό μας θα είναι αρκετά δυνατό. Στόχος όχι απλώς να είμαστε δεύτεροι στα Δωδεκάνησα αλλά πανελλαδικά να πάρουμε ποσοστό 20 με 22%», υπογράμμισε ο κ. Νικητιάδης και πρόσθεσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να υπάρχει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με την ανανέωση που φέρνουν τα νέα στελέχη.

«Μόνο με αυτό τον συνδυασμό το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κόμμα εξουσίας», είπε.

Από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ, όπως εξήγησε ο κ. Νικητιάδης, θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή για να γίνει η συγκρότηση σε σώμα  και των κομματικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα.

«Θα έχουμε και περιφερειακά συνέδρια. Θα εξαγγελθούν τα πρώτα ψηφοδέλτια για να είμαστε έτοιμοι. Παράλληλα θα έρθουμε κοντά στον κόσμο. Θέλουμε η κοινωνία να συμμετέχει στο ΠΑΣΟΚ», είπε.

Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε και στον τουρισμό και κάλεσε την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τομέα  και  να δώσει λύσεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, όπως τόνισε, είναι η έλλειψη προσωπικού που ταλανίζει τις επιχειρήσεις του τουρισμού.
«Φέτος η τουριστική κίνηση είναι μεγάλη. Επίσης θέμα σοβαρό είναι η αύξηση του κόστους λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων εξαιτίας των αυξήσεων στο ρεύμα και στις πρώτες ύλες», είπε ο κ. Νικητιάδης.

«Για μας το μεγάλο στοίχημα είναι να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες.  Θέμα είναι και το ταμείο που θα γίνει στο τέλος της τουριστικής περιόδου», είπε.rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ