Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γεμάτες από σκουπίδια παραλίες της Κω

01/08/2022
328 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Με ένα πολύ λυπηρό θέαμα έρχονται αντιμέτωποι όσοι επισκεφθούν κεντρικές παραλίες στο Ψαλίδι.  

Σακούλες με σκουπίδια, σπασμένες καρέκλες, πλαστικά, ποτήρια, ότι μπορεί να βάλει ο καθένας στο νου του, παρατημένα κάτω από δέντρα, ενισχύοντας έτσι τον κίνδυνο και για πυρκαγιά. 

Μάλιστα έχουν αφεθεί στην τύχη τους και σακούλες δεμένες με απορρίμματα την ίδια ώρα που υπάρχουν στον κεντρικό δρόμο δεκάδες κάδη για να τα πετάξουν.  

Είναι λυπηρό το 2022 να αντικρύζουμε τέτοιες τριτοκοσμικές εικόνες. Υπενθυμίζουμε ότι τα σκουπίδια δεν φυτρώνουν από μόνα τους αλλά εμφανίζονται εξαιτίας της αλόγιστης ρίψης από ανθρώπινο χέρι.  

Επιπροσθέτως, να συμπληρώσουμε ότι ενδεχομένως δεν είναι στις αρμοδιότητες της υπηρεσίας καθαριότητας να εποπτεύει και όλες τις παραλίες, κάτι που είναι σχεδόν αδύνατον.  

Η κοινή λογική λέει ότι μαζεύουμε τα σκουπίδια μας από παραλίες και κοινόχρηστους χώρους και δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον. Ευχόμαστε να μην αντικρύσουμε ξανά τέτοιες εικόνες και να επιβληθούν πρόστιμα εφόσον είναι δυνατόν μήπως και οι ασυνείδητοι συμμορφωθούν.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/08 - 21:05
Δίκαιος
Αυτή η κατάσταση είναι πλέον καρκίνωμα στα σπλάχνα τις Κω!!! Οι αρμοδιοι είναι ναρκωμενοι στα γραφεία τούς! Απλα χρειάζεται μια ομαδα με αρμοδιότητες και να μοιραζουν πρόστιμα! Περισσότερα θα είσπραξη ο Δήμος έτσι. Απλο είναι και λογικότατο! Να βρω μέσο μαι! Δηλ. Ελεως πια με τούς αν εγκεφάλους πολίτες κσι άχρηστους ηγέτες.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 12:21
εσύ μιλάς
Αφού δεν έχει καλαθάκια πουθενά ούτε κάδους ούτε ανακύκλωση ούτε τίποτα καλέ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/08 - 10:52
Προς ανώνυμος
Να τα πάρουν μαζί τους. Και να τα πετάξουν στον παρακάτω κάδο που θα βρουν άδειο πάρα να τα αφήσουν ξεμπλασμενα από δω και από κει.
02/08 - 09:34
Δεν θέλη να δουλέψει κάνης
Δεν δουλεύει κάνης, δεν θέλουν να δουλέψουν η δημ υπάλληλοι διότι έχουν πολλά προβλήματα με την υπηρεσία καθαριότητας προ,,,,,,,,,,,ς το λένε η υπάλληλοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/08 - 22:35
Η υπεύθυνη που είναι για όλα γενικών ρεζίλι κάνει όλους τους δημάρχους
Αφού οι κάδοι είναι γεμάτοι που θα τα πετάξει ο κοσμος χΑχαχα άσχετη η διευθυνση σας τόσοι εργάτες που είναι παντού βρώμα και χόρτα .!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ