Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιώργος Κοκαλάκης (Πρόεδρος Κοινότητας Κεφάλου): Δυστυχώς… αποτύχαμε!

07/09/2022
346 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Την πλήρη απογοήτευση και δυσφορία του από τα πεπραγμένα της τριετούς θητείας της δημοτικής αρχής Κω, αλλά και όσα…δεν έγιναν στο χωριό της Κεφάλου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκαλάκης, μέσω του Real Voice 99.5, αλλά και της γραπτής δήλωσής του μέσα από τα social media.

Ο κ. Κοκαλάκης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του άσκησε κριτική, αλλά και αυτοκριτική, τονίζοντας ότι απέτυχαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, καταλογίζοντας έλλειψη συνεργασίας, συντονισμού και οργάνωσης, αφού δεν έχει γίνει καμία πρόοδος σε έργα της Κεφάλου, με τρία χρόνια απραξίας, αφού δεν έχει γίνει κανένα αναπτυξιακό έργο στο χωριό.

“Απογοήτευση. Αυτό χαρακτηρίζει την τριετία της θητείας. Ζητήσαμε ως Κοινοτικό Συμβούλιο το 2019, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε, μία μελέτη ανάπλασης του παραλιακού δρόμου στην Κέφαλο, που κάθε χρόνο παθαίνει καθιζήσεις και πολλά προβλήματα. Είναι ένας δρόμος που δυσφημεί το χωριό μας και δεν μας τιμά καθόλου. Η μελέτη που ζητήσαμε δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και είναι χρονοβόρες αυτές οι διαδικασίες. Βρίσκεται δηλαδή στα αζήτητα και θα έδινε πνοή στο χωριό μας. Επίσης, αγνοείται η τύχη του νέου παιδικού σταθμού για να φιλοξενήσει τα παιδιά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κοκαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” και τον Τέρη Χατζηιωάννου.

Επιπλέον, στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου αναφέρει τα εξής:

Μέρες τώρα σκέφτομαι πως να ξεκινήσω αυτή την ανάρτηση, είναι τόσα που έχω μέσα στο μυαλό μου, τόσα που βλέπω γύρω μου και τόσα που δεν έχουν γίνει, αλλά τόσα που έγιναν.. στο τέλος όλων αυτών των σκέψεων έρχεται μονάχα μια λέξη· ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!
 3 χρόνια λοιπόν από την ημέρα που ανέλαβα Πρόεδρος στην Κοινότητα μας, 3 χρόνια που ανάλαβε την Δημοτική Αρχή η Ισχυρή Κως!
 3 χρόνια λοιπόν ή καλύτερα 3 ακόμα χρόνια χαμένα για το Χωριό μας!
 Αν γράψω λοιπόν όλα όσα σκέφτομαι θα πρέπει να γράψω χιλιάδες λέξεις..

Θα αρκεστώ στο γεγονός ότι 3 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα στο Χωριό μας το οποίο θα αποτελέσει την βιάση της ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια για τις επόμενες γενιές.

Και θα απαντήσω σε αυτούς που θα βιαστούν να σκεφτούν « Γιωργάκι και εσυ δεν ήσουν εκεί με τους προηγούμενους τι κάνετε 5 χρόνια εσείς;», ο ρόλος μου και η θέση που κατέχω αυτά τα 3 χρόνια με κάνουν να ασκώ κριτική στην Δημοτική Αρχή που κρατά το μαχαίρι και το καρπούζι, αλλά πρώτα απ’ολα στον εαυτό μου!
 Όχι λοιπόν ως κάτοικος πρώτα απ’ όλα αυτού του χωριού, δεν δέχομαι να διαβάζω από κανέναν ότι έργο που περίμεναν δεκαετίες οι Κεφαλαινοί είναι η ασφαλτόστρωση του υπόλοιπου τμήματος του δρόμου προς τον Άι Γιάννη, δεν δέχομαι τέτοια υποτίμηση και εξευτελισμό και δεν υποτιμώ το έργο που θααα γίνει αλλά δεν μπορεί να φέρει αυτόν τον τίτλο!
 Έργα δεκαετιών για την Κέφαλο είναι το σχέδιο πόλεως του Καμαριού, είναι η μελέτη και το έργο για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του δρόμου στο καμάρι, είναι η μελέτη για την επέκταση του Λιμένα της Κεφάλου, είναι η εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του πρώην λατομείου στο Ζηνι, είναι η ανάπλαση όλων των δρόμων στο παραλιακό τουριστικό τμήμα του Χωριού μας με φωτισμό και πεζοδρόμια αλλά και δρόμους χωρίς λακούβες και χιλιάδες μπαλώματα, είναι ο νέος παιδικός σταθμός, είναι η ανάδειξη και προστασία των αρχαιολογικών μνημείων μας!
 Αυτά είναι λίγα από τα σημαντικά έργα που περιμένουμε αλλα δυστυχώς δεν τα διεκδικούμε!

Για όλους όσους έχω γίνει ο κακός Πρόεδρος γιατί δεν λέω σε όλα Ναι, θα το κάνουμε, θα ζητάω συγγνώμη!
 Για όλους όσους πίστεψαν σε μένα αλλά δεν είδαν διαφορά, έχουν δίκιο δεν έκανα την διαφορά.. έδωσα πολύ ενέργεια στην καθημερινότητα και δεν έδωσα μάχη για τα μεγάλα που χρειάζεται το Χωριό μας!
 Για όσους λένε και ξαναλένε πως φταίει ο Πρόεδρος που δεν έγιναν μέχρι τώρα έργα γιατί είναι από άλλη παράταξη δυστυχώς ίσως είναι αλήθεια.. ίσως κάποιοι ενδιαφέρονται πιο πολύ να τιμωρήσουν παρά να δημιουργήσουν!

Δεν θα ξεχάσω αυτό που είπα στον κ. Νικηταρά τον Οκτώβριο του 2020 από τις ελάχιστες συναντήσεις μας στην Κοινότητα Αντιμάχειας, αν αποτύχω εγώ σαν Πρόεδρος στην Κοινότητα Κεφάλου αποτυγχάνει και εκείνος σαν Δήμαρχος για το χωριό μας και αν αποτύχει εκείνος σαν Δήμαρχος αποτυγχάνω και εγώ σαν Πρόεδρος!
 Δυστυχώς από αυτά που βλέπω μέχρι σήμερα έχουμε και οι δύο αποτύχει και μένει ένας χρόνος και κάτι μήνες που λίγα μπορούν πια να αλλάξουν!!!Realvoice995.gr - Νατάσας Παμπρή


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ζερβός Γιώργος
Ζερβός Γιώργος 03/09 - 00:52
Σιγά τ’ αυγά
Μετά από οχτώ χρόνια πολιτικής σταδιοδρομίας,του φταίνε όλοι η υπόλοιποι και πότε εκείνος,εμένα παιδιά με μπλόκαρε ο άνθρωπος αυτός επειδή ανέβαζα φωτογραφίες στο chat κοινότητα Κέφαλού με την κατασπατάληση του νερού. Ξέχασα όμως ότι πολλοί ψηφοφόροι του κάνουν το ίδιο…. Δεν σας ενδιαφέρει το καλό του τόπου,της Κέφαλού κύριε κοκαλάκι,όπως έχετε αποδείξει με την προτροπή της κατασπατάληση του νερού.να λέμε και λίγες αλήθειες
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/09 - 13:57
δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν....
δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν και να σχεδιάσει το μέλλον.Μετά από 4 έτη το θεωρώ εμμονή στο πρόσωπο του κ. Κυρίτση !!!Η αποτυχία είναι στο σύνολο της αυτοδιοίκησης στην Κω !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 11/09 - 13:19
ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
Τι πρόοδο θέλουν οι ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ οταν 200 απο αυτούς πήγαν και ψηφισαν για νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές !!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 16:11
Κεφαλουκος
Βρε συ πιο παιδι μουΜανα μου γαμπρουλακιΑσε της εξυπνάδες γιατί την πληρώνει το χωριό

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ