Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Οι αναχρονιστικές πολιτικές του Υπ. Υγείας θυμίζουν καθεστώτα άλλης εποχής

11/07/2024
117 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η εμφανής αποτυχία του υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει ένα ελκυστικό ΕΣΥ στις παραμεθόριες περιοχές δεν μπορεί να επιβαρύνει τους ιατρούς, που ήδη εργάζονται στα νησιά και έχουν επιλέξει τη δυσκολία της ιατρικής πράξης μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
 Η υγειονομική κάλυψη των νησιών είναι ευθύνη των κυβερνώντων.
 Χρειάζονται πολιτικές που να θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, είτε αναφερόμαστε στους λειτουργούς υγείας, είτε στους ασθενείς. Σίγουρα όχι ακραίες, αναχρονιστικές πρακτικές, που θυμίζουν καθεστώτα άλλης εποχής. 
 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κω δεν έχει μείνει άπραγος. Ως εποπτεύουσα αρχή έχει κρούσει τον κώδωνα εγκαίρως και πολλαπλώς, προτείνοντας σαφείς λύσεις και κίνητρα για την κάλυψη της μοναδικής Β’ θμιας δομής με μόνιμο ιατρικό προσωπικό. 

Λύσεις για βραχυπρόθεσμη, μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη εφαρμογή, με τρόπο ολιστικό, κατανοώντας την ανάγκη προσαρμογής νέων διοικητικών, οικονομικών αλλά και επιστημονικών κανονισμών. 
 

Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας στο Υπουργείο και είμαστε στην διάθεση του Υπουργού για κάθε συζήτηση. Παρόντες για μια συνεργασία προς όφελος των πολιτών με σεβασμό στα μέλη μας.
 

Γιατί μόνο μέσα από τις συνεργασίες δημιουργούνται δυνατότητες εφαρμογής λύσεων προς όφελος των κατοίκων και των χιλιάδων επισκεπτών.


Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Κατερίνα Γαβαλά



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/07 - 09:15
Ποιος μιλάει;
Εσείς δεν θέλατε να φύγετε από το νοσοκομείο να γίνεται βουλευτής;Εισασταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ ναι η όχι;Αυτή είναι η πρόταση σας;Να σας πληρώνουμε να κάνετε εκλογικό αγώνα να γίνετε βουλευτές.Ποια είναι η πρόταση σας;Έχετε;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ