Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Jet2: Τα Ελληνικά νησιά αποτελούν την πιο δημοφιλής επιλογή για οργανωμένες διακοπές στο Ην. Βασίλειο

14/01/2023
49 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τα ελληνικά νησιά αναδεικνύονται στην πρώτη επιλογή των Βρετανών για οργανωμένες διακοπές με την Jet2holidays το Καλοκαίρι του 2023, ενώ, γενικά, αυξημένο ενδιαφέρον επιδεικνύουν οι Βρετανοί για οργανωμένα πακέτα διακοπών, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα της εταιρίας.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 ενηλίκων στο Ην. Βασίλειο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει και στο παρελθόν διακοπές στο εξωτερικό, διαπίστωσε πως εκτός από τα νησιά της Ελλάδας  δημοφιλή στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών είναι η Ιταλία, τα Κανάρια Νησιά και η Πορτογαλία.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 39% επιθυμούν να οργανώσει κάποιος τρίτος τις διακοπές για λογαριασμό τους, εξασφαλίζοντας μεταφορές, καταλύματα και φροντίζοντας για τις πτήσεις τους. Ενώ το 32% θεωρεί θετικό το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα όταν φτάνουν στον προορισμό τους. Ομοίως το 29% αρέσκεται να έχει ένα σημείο επαφής σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

Η προστασία ATOL σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (31%) και η καλή σχέση ποιότητας-τιμής (28%) οδηγούν επίσης στη ζήτηση για οργανωμένες διακοπές.

Το σημερινό οικονομικό κλίμα αποτελεί παράγοντα για την αύξηση της δημοτικότητας αυτού του είδους των διακοπών, με το 82% να αποκαλύπτει ότι αυτό τους οδήγησε άμεσα στο να σκεφτούν ένα οργανωμένο ταξίδι.

Επιπλέον, το 28% εκτιμά τη διαφάνεια των οργανωμένων διακοπών και χαίρεται που δεν χρειάζεται να ανησυχεί για κρυφές χρεώσεις.

Περισσότεροι από τους μισούς (57%) είναι σίγουροι ότι θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό το καλοκαίρι του 2023.

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μέσω της OnePoll, διαπίστωσε ότι το 36% αποζητά την αλλαγή σκηνικού που προσφέρει μια απόδραση.

Εκπρόσωπος της Jet2holidays δήλωσε: “Οι Βρετανοί αναζητούν τις καλύτερες αποδράσεις με την καλύτερη δυνατή τιμή, και το γεγονός ότι τα πάντα τακτοποιούνται για λογαριασμό τους, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Οι οργανωμένες διακοπές προσφέρουν μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία στους παραθεριστές που μπορεί να αισθάνονται ακόμα αβέβαιοι μετά την πανδημία και παρέχουν αξία και σιγουριά σε όσους αισθάνονται την πίεση της σημερινής οικονομίας. Βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της περιόδου αιχμής των κρατήσεων για τις διακοπές και αυτή η επιθυμία για εμπιστοσύνη είναι πολύ αληθινή. Οι παραθεριστές θέλουν να κλείνουν ένα πακέτο διακοπών μέσω ενός αξιόπιστου παρόχου και αυτή η έρευνα επιβεβαιώνει τις τάσεις που βλέπουμε”.

Και πρόσθεσε: “Ο κόσμος έχει μεγάλη επιθυμία για τις καλοπληρωμένες διακοπές του, ιδίως μετά τα γεγονότα των τελευταίων ετών, και παρά το ότι οι οικονομικοί προϋπολογισμοί έχουν ενδεχομένως συρρικνωθεί τους τελευταίους μήνες. Όπως είναι κατανοητό, οι Βρετανοί επιθυμούν ένα ταξίδι μακριά που δεν θα επιβαρύνει σημαντικά την τσέπη τους και ένα πακέτο διακοπών τους δίνει τον έλεγχο πολλών παραμέτρων, συμπεριλαμβανομένου του προϋπολογισμού”.

Πηγή money-tourism.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ