Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στην Κω με θύμα μία 19χρονη Γαλλίδα

23/08/2023
1263 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την 21η Αυγούστου 2023  το πρωί μια 19χρονη Γαλλίδα υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου στο Τμήμα Ασφαλείας  της Κω για εκδικητική πορνογραφία.

Οπως κατήγγειλε την  30η Σεπτεμβρίου 2022 επικοινώνησε μαζί της μέσω εφαρμογής instagram ένας χρήστης ο οποίος της συστήθηκε ως «Mikey», ηλικίας 27 ετών από την Γκάνα και της είπε ότι διαμένει μόνιμα στην Αγγλία.

Ο άντρας αυτός της έστελνε μηνύματα μέσω εφαρμογής telegram και της πρότεινε να του στείλει γυμνά βίντεο με ανταλλαγή χρημάτων.

Πριν δύο βδομάδες περίπου δέχθηκε να του στείλει μερικά βίντεο της μέσω telegram κι αυτός την διαβεβαίωσε ότι μέσω της εφαρμογής αυτής θα μπορέσει απλά να δει τα βίντεο χωρίς όμως να μπορέσει να τα αποθηκεύσει.

Η ανωτέρω του έστειλε τα βίντεο κι από τότε της στέλνει απειλητικά μηνύματα που της λέει ότι έχει αποθηκεύσει τα βίντεο και ότι θα τα διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση της αν εκείνη δεν του στείλει κι άλλο πορνογραφικό υλικό. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/08 - 09:16
Προσοχή.
Ας προσέχουν λοιπόν τα αγόρια και ειδικά τα κορίτσια αυτής της ηλικίας που ασχολούνται με το Facebook ότι δεν επιτρέπεται να ασχολούνται με αυτά τα πράγματα γιατί αυτά τα αποτελέσματα θα υπάρχουν.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/08 - 03:15
Άποψη
Ντροπή σε αυτόν που έκανε αυτό το πράγμα για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι με το τι κάνουμε στο διαδίκτυο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ