Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Οργή και αγανάκτηση για τα παιχνίδια του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου Κεφάλου... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

17/05/2024
751 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Επανερχόμαστε σήμερα θέλοντας να υπενθυμίσουμε ένα πρόβλημα για το οποίο έχουμε συζητήσει πάμπολλες μέχρι σήμερα φορές χωρίς ωστόσο να έχουμε λάβει καμία λύση, πόσο μάλλον εξήγηση από κανέναν.

Το ζήτημα της ακαταλληλότητας των παιχνιδιών που βρίσκονται στο προαύλιο του νηπιαγωγειου Κεφάλου είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, εάν αναλογιστεί κανείς τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας καθημερινά, με την πιθανότητα να συμβεί ένα ατύχημα να είναι πολύ μεγάλη συνεχώς.

Ως σύλλογος γονέων έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, αφενός μεν γνωστοποιώντας το πρόβλημα συλλέξαμε όλοι οι γονείς με υπογραφές ενημερώνοντας τον Δήμαρχο Κω για την επικινδυνότητα των παιχνιδιών και δεν λάβαμε ουδεμία απάντηση

Η σχολική περίοδος κοντεύει να λήξει και μέχρι σήμερα όχι απλώς δεν έχουν αντικατασταθεί τα παιχνίδια με καινούρια αλλά τα επικίνδυνα παιχνίδια δεν έχουν καν απομακρυνθεί απ’ το προαύλιο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εάν είναι έτοιμοι οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε ένα ενδεχόμενο ατύχημα με κάποιον μαθητή.


Υπάρχει Δήμος; Υπάρχουν Σχολικές Επιτροπές;

Δεν νομίζουμε πως είναι τόσο δυσεπίλυτο το συγκεκριμένο ζήτημα για το Δήμο μας, τη στιγμή που καθημερινά ακούμε στα τοπικά ΜΜΕ εκπροσώπους του Δήμου Κω να επισημαίνουν την μεγάλη οικονομική επιφάνεια του Δήμου μας που στέκεται ικανή να διοχετεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε άλλες δραστηριότητες, ενώ δεν μπορεί να αντικαταστήσει μερικά παιχνίδια.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πότε θα αντικατασταθούν τα προβληματικά και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ παιχνίδια από τον προαύλιο χώρο του σχολειου μας και ποτέ θα αντικατασταθούν με νέα και πιο σύγχρονα. Για ποσό ακόμα θα θεωρούμαστε ιθαγενείς και πολίτες δεύτερης κατηγορίας εδώ στην Κέφαλο;

Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά μικρά παιδάκια ως πότε οι αρμόδιοι θα κωφευουν; Μέχρι να συμβεί κάποιο ατύχημα;

Ως πότε θα επικαλουμαστε την τύχη μην συμβεί κάτι στα παιδιά μας;Θα μας βρουν σίγουρα απέναντι τους...

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Κεφάλου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ
ΑνώνυμοςΓΙΑΝΝΗΣ 18/05 - 18:11
ΚΩΣ
ΝΗΚΗΤΑΡΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 1000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΗ ΚΟΡΟΙΔΑ
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ 18/05 - 17:05
😡
Τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί απτην προηγούμενη Δημαρχεία του κυρίου Νικηταρά ήταν μόνο λόγια στον αέρα … συνεχίζουν τα ίδια μέχρι σήμερα… ας προσέχατε το 60% πήρε μπαλα όλο το νησί όχι μόνο τα χωριά αλλά και την πόλη ΝΤΡΟΠΗ !!!
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ 18/05 - 17:05
😡
Τα έχουμε πει τα έχουμε ξαναπεί απτην προηγούμενη Δημαρχεία του κυρίου Νικηταρά ήταν μόνο λόγια στον αέρα … συνεχίζουν τα ίδια μέχρι σήμερα… ας προσέχατε το 60% πήρε μπαλα όλο το νησί όχι μόνο τα χωριά αλλά και την πόλη ΝΤΡΟΠΗ !!!
Ζερβός Γεώργιος
Ζερβός Γεώργιος 18/05 - 12:26
Δήλια
Όσα σχόλια και να κάνετε εδώ μέσα όπως και να είναι τα σχόλιά σας όταν πίσω από κάθε σχολίο υπάρχει μία μαύρη φωτογραφία Αυτό το σχολείο είναι άκυρο… Και όσο για την κατάσταση….όλο το χωριό είναι σε αυτή την κατάσταση…καλά να πάθουμε,Γιατί είμαστε αδρανείς σαν κοινωνία στα κοινά του τόπου, και κάθε τέσσερα χρόνια θυμόμαστε ότι έχουμε εκλογές και πάμε και ψηφίζουμε????????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 11:53
Χωριά
Έλα μωρέ τώρα Πίος θα πάει στην άλλη άκρη του κόσμου να φτιάξουν δύο βίδες δύο ξύλα @@@@ προεκλογικά κάθε μέρα κέφαλο είσασταν ώμος ντροπή σε όλους σας @@@@
Στέλιος
Στέλιος 18/05 - 11:26
Τώρα είναι αργά
Την οργή σας να την δείχνατε στην κάλπη όχι αλλά να λέτε και άλλα να κάνετε για το ρουσφέτι. Όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθούμε ΟΛΟΙ μας ΔΥΣΤΥΧΏΣ για το νησάκι μας
Ανίκανη δημοτική αρχή
Ανίκανη δημοτική αρχή 18/05 - 10:37
Ανίκανη δημοτική αρχή
Κυρίτση γυρνά πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 10:13
αυτόματος
Όχι προφανώς δεν ακούει κανείς. Δεν βλέπετε που απουσιάζουν όλοι; Ο Δήμος είναι στον αυτόματο και ο αυτόματος μας πάει τουγρου στο βουνό για σύγκρουση!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 09:48
.
Τσάμπα ωρύεστε. Έχει κλείσει ο δήμος για διακοπες (4 ετών)
Ανώνυμος ....
Ανώνυμος .... 18/05 - 09:09
πολιτισμος
κυριτση γυρνα πισω ./.... σε παρακαλω.... βουλιαζει το νησι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ