Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου με "ορθοπεταλιές" στην πλατεία Ελευθερίας

03/06/2024
337 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία όμορφη δράση από τον Δήμο της Κω, το τμήμα πολιτισμού και το τμήμα αθλητισμού σε συνεργασία με τους ποδηλατικούς συλλόγους του νησιού και την υποστήριξη του Ράδιο Έκφραση.

Με τερματισμό και αφετηρία την πλατεία Ελευθερία μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια ποδηλατοβόλτα και παράλληλα δοκιμάστηκαν σε μικρούς σταθμούς με εμπόδια. 

Ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ματίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά - Κυπραίου και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού & Νεολαίας Διονυσία Γιαννούλη, ακολούθησαν την διαδρομή μαζί με τους συμμετέχοντες. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αντ/ρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή.

Σε όλους δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής ενώ τιμήθηκαν και με υπέροχα βραβεία (με σήμα τον ποδηλάτη) οι σύλλογοι (Ασκληπειός, Αθλητικός όμιλος Ακαδημία Κω, ΠΟΚ ΚΩ, Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας και Φίλοι Ποδηλασίας) αλλά και οι επιχειρηματίες Δημήτρης και Γιώργος Σταμόγλου, Στράτος Σερνικός και Πέτρος Κακίβελης.

Στην μουσική επιμέλεια ήταν ο Μιχάλης Γουρλάς και την άψογη παρουσίαση ο Γιώργος Πίτσης. 

Καλλιόπη Δανελλάκη 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ