Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σειρά σημαντικών επαφών είχε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κω

25/10/2023
172 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μάνο Λογοθέτη, έναν άνθρωπο με πολλή μεγάλη εμπειρία, ιδιαίτερα στη διαχείριση του μεταναστευτικού, έθεσε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ραγδαία αύξηση των μεταναστευτικών ροών, στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης, στη δημιουργία αστυνομικού τμήματος στον πυρήνα του οικισμού Πυλίου και στη δημιουργία πλαισίου και συνθηκών ασφαλείας για το νησί μας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Έθεσε επίσης το ζήτημα της μεταστέγασης της Β’ Αστυνομικής Δ/νσης στo πρώην κτίριο της ALEXANDER FASHION, που έχει όμως ως προϋπόθεση, την εξεύρεση χρηματοδότησης λόγω του υψηλού κόστους της αποπεράτωσης και προσαρμογής του στις σύγχρονες προδιαγραφές. 

Στις Κτιριακές υποδομές Α.Ε συναντήθηκε με τα στελέχη των τεχνικών τους υπηρεσιών για τα ζητήματα που αφορούν στην ωρίμανση των διαδικασιών για το νέο νοσοκομείο, στην εξέλιξη του διαγωνισμού για το νέο δικαστικό μέγαρο αλλά και στην επικείμενη συνεργασία για την εκπόνηση μελετών για τα νέα σχολικά κτίρια με βάση τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση με τους μελετητές για την επικαιροποιημένη κυκλοφοριακή μελέτη στην πόλη της Κω η οποία και παραδόθηκε πρόσφατα στον Αναπτυξιακό οργανισμό, καθώς και στην μελέτη ελεγχόμενης στάθμευσης η οποία επίσης παραδόθηκε και θα αποτελέσει αντικείμενο ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας το επόμενο διάστημα. 


Γραφείο τύπου 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/10 - 22:12
Θα δοθεί λύση;
Ίδωμεν...Όπου ακούς πολλά κεράσια,κράτα και μικρό καλάθι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/10 - 20:16
Μπράβο
Μπράβο Δήμαρχε, συναντήσεις για θέματα σημαντικά για το νησί μας. Ταξίδια για το καλό του τόπου μας και όχι σαν κάποιους άλλους για αναψυχή.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/10 - 17:13
Ζηπάρι
Βρε τούτος δα μας δουλεύει. Αυτηνα τη Αλεξάντερ φασιον την έχει υποσχεθή και εγώ δεν ξέρω που. μια στην αστινομία, μια για να κάμει κολημβητιριο, μια για να κτίση γιμνάσιο, μια για γιπεδο μπάσκετ. Άμα κάνει την αστινομία δίπλα στο γιμνάσιο θα είναι φοβερό βρε εγκληματίες και μαθιτες δίπλα δίπλα. Βρε μιαλο που το χει. Όσοι γράμματα δεν μαθουνε και μπλεκονε σε καβγάδες να μπενουν γρηγορι στην αστινομια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/10 - 16:17
Ανώνυμος
Ταξιδακια αναψυχής τζαπα πάντα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ