Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω πιθανότατα στις 19/6 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

13/06/2022
214 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην Κω ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Την Κω θα επισκεφθεί εκτός απροόπτου την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του "ΒτΚ" .
Τα τοπικά στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε εγρήγορση για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου, ο οποίος αποφάσισε να έρθει στην Κω σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη στιγμή δε ότι αφορά τα εθνικά θέματα αλλά και στην καρδιά του καλοκαιριού.
Ο κ. Ανδρουλάκης έχει επισκεφτεί την Κω και στο παρελθόν και μάλιστα βρέθηκε στο νησί μας αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό του 2017.
Είχε καταθέσει ως ευρωβουλευτής και δημοσίως μέσω του Ράδιο Πρώτο 91.5 προτάσεις ενίσχυσης του νησιού μας μέσω ευρωπαϊκών ταμείων,ενώ πολλές φορές έχει  κάνει δηλώσεις στο ίδιο ραδιόφωνο στο παρελθόν για το μεταναστευτικό, το Φ.Π.Α. και για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα η επίσκεψη του προέδρου στην Κω ενώ αναμένεται και το επίσημο πρόγραμμα καθώς είναι άγνωστο αν θα μεταβεί και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.
Τέλος, είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι αυτή την περίοδο επιλέγουν οι αρχηγοί των κομμάτων με πρώτο τον πρωθυπουργό, στη συνέχεια τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τώρα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να επισκεφθούν τα ακριτικά Δώδεκνησα όχι μόνο για λόγους προεκλογικούς αλλά κυρίως για εθνικούς .


Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Εξηνταβελονης
Εξηνταβελονης 14/06 - 11:08
Πολιτική
Αχ ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Θα σας βοηθήσει με δάνεια.....πολλά δάνεια .άσπρα κόκκινα πράσινα μπλε δάνεια..... μπουζουκο δάνεια ....θαλασσο δάνεια ....εορτο δανεια... καζίνο δάνεια.... τεμπελο δάνεια....και κόκκινα δάνεια.....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ