Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Δ/ντη Μ. Καζαμία είχε ο Δήμαρχος Κω

06/02/2024
183 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής της Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Ταξίαρχος Μανώλης Καζαμίας. 

Ο Δήμαρχος Κω συνεχάρη τον κ. Καζαμία για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, σημειώνοντας την ικανοποίηση του διότι γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τις κοινωνίες των νησιών μας, από τα πολλά χρόνια υπηρεσίας του στα Δωδεκάνησα. 

Παράλληλα έθεσε υπόψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή σειρά ζητημάτων που αφορούν στην καλή συνεργασία του Δήμου με την Ελληνική Αστυνομία για την εύρυθμη λειτουργία του νησιού μας, ιδιαίτερα στην καλοκαιρινή περίοδο, όπως: το κυκλοφοριακό, την στάθμευση, ηχορύπανση και λειτουργία πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων. 

Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στάθηκε στο μεταναστευτικό και στα προβλήματα που δημιουργούνται στο Πυλί εξαιτίας μη επαρκούς αστυνόμευσης, ζητώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή να εξαντλήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ειρηνική συμβίωση και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. 

Κλείνοντας ευχήθηκε αποδοτική συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο του. 


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
φιλε του 23:9
φιλε του 23:9 07/02 - 08:12
Μπορει να ειναι μεγαλομανιακος…εμμονικος…
μπορει να ειναι παντοδυναμος…μπορει να ειναι ρητορας του μισους…ΠΟΛΛΑ μπορει να ειναι….αλλα οχι και φωτομοντελο!Το νησι καταστραφηκε …αλλα οχι η αισθητικη μας…
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 23:20
Ελεος
Ξεκαβαληστε το καλάμι δημαρχε τι ύφος είναι αυτό
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 23:09
Φωτομοντέλο
Πόζα ο άτιμος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 17:30
..
Δήμαρχε και ο Τσίπρας έτσι καθόταν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 06/02 - 15:34
Πωωω
Δήμαρχε το πόδι κατέβασε

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ