Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνάντηση της Επάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Ν. Νικολή

13/03/2024
183 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Η Έπαρχος Κω-Νισύρου είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών κ. Νίκο Νικολή και τη Διευθύντρια του Τμήματος Μεταφορών Δωδεκανήσου κυρία Δρακιού, κατά την επίσκεψή τους στο νησί της Κω.

Πραγματοποιήθηκε από κοινού συνάντηση με το σωματείο ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, όπου τέθηκαν θέματα που απασχολούν το σωματείο, νέα αιτήματά τους προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και προβληματισμοί για εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο τους. 

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ κ. Κίννας, ανέπτυξε τις επενδύσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει και τον προγραμματισμό τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νησιού. 

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ ΑΕ , κ. Μαραγκό Αριστείδη, σε ένα εξαιρετικό κλίμα, όπου αναλύθηκαν οι ανάγκες σε δρομολόγια για το νησί της Κω, οι επερχόμενες εξελίξεις, εμπόδια που τίθενται στην κάλυψη κάποιων αναγκών, όπως και οι σχολικές μεταφορές.

Η Έπαρχος Κω κυρία Σβύνου, τόνισε τη μεγάλη ανάγκη της άρτιας λειτουργίας των ιδιωτικών, δημοσίων και αστικών μέσων μεταφοράς, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των επισκεπτών του νησιού αλλά και των κατοίκων. Όπως  δήλωσε, «ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα -ίσως και το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών -της τουριστικής περιόδου είναι το ότι δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των επισκεπτών του νησιού στις μετακινήσεις τους εντός του νησιού.

Φαινόμενα κατά τα οποία δεν βγαίνουν οι επισκέπτες από τα ξενοδοχεία που διαμένουν γιατί φοβούνται ότι δε θα βρουν τρόπο να επιστρέψουν, ή χάνουν την πτήση τους, σίγουρα δεν τιμούν το νησί μας αλλά και λειτουργούν αρνητικά στην αγορά και στην ευρύτερη οικονομία του νησιού.

Οι ευθύνες είναι συλλογικές. Για το λόγο αυτό χρειαζόμαστε επάρκεια σε αστική συγκοινωνία, σε υπεραστική, σε ταξί και σε ιδιωτικά transfer. Για να μην υπάρχει πρόβλημα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν όπως θα είναι το 2024, απαιτείται ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες μεταφορών να λειτουργούν άρτια».

Τέλος ο Αντιπεριφεριάρχης Μεταφορών κ. Νικολής, υπέγραψε την άδεια για την αντικατάσταση ακόμα 15 οχημάτων ΤΑΞΙ σε 9θέσια,  για το νησί της Κω.

Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/03 - 18:39
ΚΩΣΤΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/03 - 16:25
Τσεκούρι.
Είπαμε! Γειά να πάει μπροστά ο τόπος! Χρειάζονται σεμινάρια! Πώς φτιάχνονται , δρόμοι, δημόσιες τουαλέτες,πεζοδρόμια,Κ.Ο.Κ. και πώς κλείνουν λακούβες!Το αφεντικό σας δεν ξέρει! Αλλά εσείς μπορείτε! Ξεκινήστε λοιπόν κάτι!Συκωσται τα μανίκια! Επιτέλους!
Αλλά και αλλα
Αλλά και αλλα 13/03 - 12:39
Για το οδικό δίκτυο κουβέντα?
Ταξί και ειδικά μισθωμένα καλά δουλεύουν. Για το οδικό δίκτυο με 50 χλμ την ώρα θα πηγαίνουν όλοι αυτοί? Αυτό συζητήθηκε? Όσο για τις υπηρεσίες άστο .... Ασχολίαστο το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει η περιφέρεια και το Επαρχειο στους πολίτες που την επισκέπτονται....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ