Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνεχίζει τις προσφορές της, κλινική στην απέναντι Αλικαρνασσό για την προσέλκυση πελατών από Κω

16/01/2023
952 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία της Κω και Ρόδου σε συνδυασμό με την αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, έχει οδηγήσει ιατρικό όμιλο της Τουρκίας με κλινική στην Αλικαρνασσό να έχει ξεκινήσει μία μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια επικοινωνίας γραμμένη στα ελληνικά όπου καλεί τους Έλληνες ασθενείς να ιατρευτεί στην Τουρκία.

Την ώρα που το πλοίο που εκτελεί το δρομολόγιο Κω – Ρόδο είναι γεμάτο από επιβάτες ιατρικού τουρισμού , αφού πλέον ακόμη και για επεμβάσεις αμυγδαλών και κήλη ταξιδεύουν ασθενείς , την ώρα που όλο και περισσότεροι γιατροί των νοσοκομείων Κω και Ρόδου αναχωρούν για τον ιδιωτικό τομέα καθώς δεν αντέχουν άλλο τις συνθήκες εργασίας, έρχεται ένας μεγάλος Τουρκικός όμιλος να δώσει την λύση στους Δωδεκανήσιους και μάλιστα προσφέρει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ειδικές τιμές στις θεραπείες.

Πιο συγκεκριμένα η διαφήμιση σε άψογα ελληνικά αναγράφει τα εξής:

«Ως Νοσοκομείο Acıbadem Bodrum, καλωσορίζουμε τους Έλληνες επισκέπτες μας από τα Δωδεκάνησα και παρέχουμε υποστήριξη στα ελληνικά καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους. Με την πολυεπιστημονική κλινική μας προσέγγιση, προσφέρουμε όλες τις αξονικές τομογραφίες (PET-CT), ακτινοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, χημειοθεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις που θα χρειαστούν στη θεραπεία του καρκίνου, από τη διάγνωση έως τη θεραπεία, με ειδικές τιμές για τους επισκέπτες μας που έρχονται από τα νησιά στο Μπόντρουμ.

Το Acıbadem Bodrum είναι το μεγαλύτερο πλήρες νοσοκομείο στην περιοχή, με 104 κρεβάτια, 23 κρεβάτια εντατικής θεραπείας, 9 μονάδες εντατικής θεραπείας νεογνών, 4 χειρουργικές αίθουσες, 10 αίθουσες έκτακτης ανάγκης και χώρο ελικοδρόμιο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μια δωρεάν γνώμη για τη θεραπεία του καρκίνου σας από τους ειδικούς γιατρούς της ACIBADEM!»

Δεκάδες είναι τα σχόλια Ελλήνων νησιωτών κάτω από την διαφήμιση ανάρτηση οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δηλώνουν ενοχλημένοι για το γεγονός ότι μία ιδιωτική κλινική στην Τουρκία καλεί τους Έλληνες να γιατρευτούν. Άλλοι βέβαια είναι αγανακτισμένοι για το γεγονός ότι δεν μπορούν να βρουν την υγειά τους στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι πληρώνουν εισφορές κάθε μήνα προκειμένου να απολαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από το ελληνικό σύστημα υγείας.

Σε λίγο καιρό, μπορεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να μην είναι μία ενόχληση αλλά μία λύση αν δεν στελεχωθούν άμεσα οι δημόσιες ιατρικές δομές των νησιών μας. Άραγε έχει προβληματιστεί κάποιος αρμόδιος από το γεγονός ότι πλέον υπάρχει ένα επίσημο άνοιγμα κάλεσμα από τουρκικό ιατρικό όμιλο που θέλει να καλύψει τα τεράστια κενά του ελληνικού συστήματος υγείας;

Τέλος, το θέμα είναι ότι ένα πρόβλημα που έχει υποβαθμίσει σοβαρά την ποιότητα ζωής των Κώων αλλά και άλλων νησιωτών, γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης με πολλές προεκτάσεις και αν σύντομα δεν δοθούν σοβαρές λύσεις προς όφελος της ευημερίας και της ασφάλειας του κοινωνικού συνόλου, δυστυχώς θα αναγκάζονται οι πολίτες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό από επεμβάσεις ρουτίνας έως σοβαρές θεραπείες και αυτό θα είναι χειρότερο και από την ντροπή που αισθάνεται η πλειοψηφία των πολιτών σήμερα. 


Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/01 - 00:20
Άψογο
Φοβερό νοσοκομείο και έχει ρίξει τις τιμές για να εξυπηρετήσει τον κόσμο προσφορές μέχρι και στα εισητηρια και μας παραλαμβάνουν με μεταφορά δική τους εντελώς δωρεάν απ' το λιμάνι!!! Φοβερό νοσοκομείο , φοβεροί επιστήμονες ιατροί που βρίσκουν με τη μία τη θεραπεία

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ