Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τoν Ιούνιο του 2023 ολοκληρώνεται η επέκταση Bιολογικού καθαρισμού της Κω

03/08/2022
154 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

O Βιολογικός Καθαρισμός της ΔΕ Κω έχει εξαντλήσει τα όρια του και οι δυσλειτουργίες θα αντιμετωπιστούν με την ολοκλήρωση της επέκτασης του μέχρι τέλος Ιουνίου 2023 δήλωσε στην  ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο  ο Διευθυντής-Χημικός Μηχανικός, υπεύθυνος λειτουργίας των Βιολογικών Καθαρισμών του νησιού, Πέτρος Λιοδάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ertnews.gr., ο κ. Λιοδάκης επεσήμανε πως ο Βιολογικός της ΔΕ Κω προορίζονταν για 33.000 κατοίκους ενώ τώρα τα άτομα ξεπερνάνε τους 50.000 συμπεριλαμβανομένων των επισκεπτών.

Επίσης σημείωσε πως: “Σ’ ένα χρόνο και εφόσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα” πρόσθεσε “δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα, που έχουμε κυρίως στη περίοδο υψηλής φόρτισης, Ιούλιο Αύγουστο, Σεπτέμβριο, με χαρακτηριστικότερο τη δυσοσμία, καθώς ο υπάρχων βιολογικός στη πόλη της Κω δέχεται πάνω από 15.000 κυβικά λύματα. Όμως η δυσοσμία δεν οφείλεται μόνο στην επιβάρυνση από τα λύματα, αλλά και στις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης και στα ανοιχτά φρεάτια και στα στάσιμα νερά, για τα οποία υπεύθυνοι είναι αντίστοιχα η ΔΕΗ και η ΔΕΥΑΚ”.

Το έργο  επέκτασης του  Βιολογικού της ΔΕ Κω είναι προϋπολογισμού 5.800.000 ευρώ και τελικού κόστους 4.600.000 ευρώ και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα “Τρίτσης”.

Πηγή: ertnews


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ