Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες της Κω για την παράταση αργίας - Θα ανοίξουν τα μαγαζιά την Τετάρτη

25/01/2022
1784 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Καθόλου χαρούμενοι δεν είναι οι επαγγελματίες της Κω και της Καλύμνου με την υποχρεωτική αργία για λόγους δυσμενών καιρικών συνθηκών , καθώς τα φαινόμενα στην περιοχή μας ήταν ήπια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι καταστηματάρχες μας μετέφεραν την δυσαρέσκεια τους λέγοντας ότι ουδέποτε δεν έχει υπάρξει υποχρεωτική αργία στην τοπική οικονομία λόγω καιρού , ούτε καν λόγω σεισμού που υπήρχαν σοβαροί λόγοι.

" Σεβόμαστε τις αποφάσεις και το ότι υπήρξε πρόληψη. Όμως η κακοκαιρία δεν έπληξε τα νησιά μας. Τα σχολεία θα είναι τρεις μέρες κλειστά και τα μαγαζιά δύο μέρες ενώ υπάρχει ήλιος , καθόλου αέρας και εξαιρετικός καιρός. Οι άνθρωποι του δημοσίου που επίσης είναι σε αργία θα λάβουν κανονικά το μισθό τους. Το ίδιο και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Τους επαγγελματίες ποιος θα τους αποζημιώσει για τα χρήματα που χάνουν; Λήγουν σε λίγες ημέρες οι υποχρεώσεις του μήνα. Ποιος θα μας τα πληρώσει; Θα δοθεί παράταση στην αποπληρωμή; Δεν έχει ανακοινωθεί καμία τέτοια οαραταση. Με ποιο δικαίωμα μπήκαν σε αργία νησιά στα Δωδεκάνησα που δεν αντιμετωπίζουν κανένα θέμα με τον καιρό; Για ποιο λόγο βουλευτής και περιφέρεια πίεσαν αργά τη νύχτα της Δευτέρας να μπουν τα Δωδεκάνησα σε καθεστώς αργίας ενώ δεν συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι;"

Μάλιστα αρκετοί άνθρωποι του εμπορίου είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν την Τετάρτη τα μαγαζιά τους καθώς δεν έχουν τα οικονομικά περιθώρια να μένουν κλειστά. " Υπήρχαν μαγαζιά που σήμερα Τρίτη άνοιξαν. Αύριο θα είναι περισσότερα. Δεν αντέχουμε οικονομικά. Είναι ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με την κίνηση να βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η πανδημία , η ακρίβεια και τώρα μια ανύπαρκτη κακοκαιρία μας έχουν γονατίσει".

Από την άλλη βέβαια αρκετοί εργαζόμενοι τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα είναι ανακουφισμένοι για την αργία καθώς με το κλείσιμο των σχολείων προέκυπτε ένα μεγάλο θέμα με τα παιδιά.

Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Πανος
Πανος 26/01 - 00:30
Covid
Ειναι ευκαιρια για μια μινι καραντινα λογο covid, είχε γινει και πέρυσι με αφορμή τον καιρο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/01 - 23:33
Προς
Δεν κάθονται τζάμπα φίλε στην εργασία. Ακόμα σκαι στην καραντίνα καθοντουσαν μήνες και πληρονοντουσαν πολλοί ακόμα και τώρα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/01 - 21:01
Αισχος
Ολους θα τους πληρωσει ο μητσοτακης, μην γκρινιαζετε. Ευκαιρια να παρουν και ενα ρεπο να ξεκουραστουμ οι καημενοι εργαζομενοι που εχετε εκει τοσες ωρες

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ