Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δ. Τελλή: Σε ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια για τη επέκταση της αστικής συγκοινωνίας

30/08/2021
60 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένα χρόνιο πρόβλημα παραμένει άλυτο στην Κω δημιουργώντας σε περιόδους αιχμής ακόμη περισσότερα προβλήματα αφού είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες επισκέπτες αλλά και κάτοικοι του νησιού με ταξί και λεωφορεία για διαδρομές εκτός πόλεως αλλά και για αεροδρόμιο.  

«Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι πρέπει να επεκταθούν και να ενισχυθούν τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας» τόνισε η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ στις δηλώσεις της στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω. Με αφορμή την δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει για ακόμη μία φορά σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται στις μεταφορές στην Κω ειδικά κατά τους θερινούς μήνες αυξημένης κινητικότητας , η κα. Διονυσία Τελλή τόνισε ότι υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με την Περιφέρεια προκειμένου η όποια επέκταση γίνει να είναι στα πλαίσια της νομιμότητας. 

Η πρόεδρος αναφέρθηκε και στην προηγούμενη διοίκηση και δημοτική αρχή που είχε κάνει ενέργειες για την επέκταση των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας, όμως αναγκάστηκε να παγώσει το θέμα καθώς υπήρξαν μηνύσεις και αγωγές από φορείς που εκτελούν μεταφορικό έργο, αφού δεν είχε δοθεί – τότε - ακόμη από την Περιφέρεια η σχετική έγκριση. 

«Η δημοτική συγκοινωνία δεν αρνείται την επέκταση. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες νόμιμες που πρέπει να ακολουθηθούν και να υπάρξουν εγκρίσεις και από την Περιφέρεια. Είναι και η επέκταση στους στόχους μας. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή συζήτησης με την περιφέρεια για το θέμα της επέκτασης των δρομολογίων.» 

Η κα. Τελλή ανέφερε επίσης ότι η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω επικοινώνησε προσωπικά με την ίδια για να πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες, κάτι το οποίο δεν έκανε η πρόεδρος των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων κα. Ελένη Παπαδόυλη. 

« Είμαστε ανοικτοί σε συνάντηση και συνεργασία με όλους τους φορείς που εκτελούν μεταφορικό έργο. Να μπει στην γραμμή η αστική συγκοινωνία χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και στους υπόλοιπους επαγγελματίες.» 

Μάλιστα η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΥΑΣ σχολιάζοντας καταγγελία ακροατή επαγγελματία που δραστηριοποιείται στις ιδιωτικές μεταφορές με εταιρεία transfer στην Κω ο οποίος είπε ότι συχνά λαμβάνει καταγγελίες από επαγγελματίες άλλων φορέων που εκτελούν μεταφορικό έργο, πολλές φορές βγαίνει εκτός προγράμματος, οι πελάτες χάνουν την πτήση τους και δημιουργείται μία αναξιόπιστη και άσχημη εικόνα για την Κω είπε:  

« Οι επαγγελματίες όλοι θα πρέπει να τα δουν αυτά τα θέματα μεταξύ τους. Δεν είναι σωστό να υπάρχουν τέτοια ζητήματα καθώς όπως βλέπουμε υπάρχει δουλειά και χώρος για όλους. Δεν είναι καλό για την εικόνα του νησιού ούτε και για τους επαγγελματικούς κλάδους. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε και να γίνουν όλες οι κινήσεις με νομιμότητα.» 

Σάντυ Λαδικού   

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ