Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η διασκέδαση και τα ταξίδια αύξησαν την συμμετοχή των πολιτών της Κω στα δωρεάν rapid test

17/07/2021
307 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μεγάλη χαρακτηρίζεται τις τελευταίες ημέρες η συμμετοχή των πολιτών στα δωρεάν μαζικά τεστ έναντι του Covid από τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ στην Κω.


Ο λόγος είναι τα νέα μέτρα στην εστίαση καθώς και τα καλοκαιρινά ταξίδια. Έτσι κυρίως νέοι σπεύδουν να εξεταστούν δωρεάν αναμένοντας το πολυπόθητο SMS που θα ενημερώνει ότι είναι αρνητικοί, άρα ελεύθεροι να ταξιδέψουν ή να διασκεδάσουν. 


Σε αντίθετη περίπτωση, η απομόνωση και η ιχνηλάτηση των επαφών είναι υποχρεωτική.

Φυσικά σε  τεστ υποβάλλονται για αυτούς τους λόγους μόνο όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν ότι δεν νοσούν. 


Για αυτό το λόγο τα κλιμάκια του ΚΟΜΥ Κω σχεδόν κάθε μέρα από το πρωί έως και αργά το μεσημέρι βρίσκονται σε κεντρικά σημεία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται κινητικότητα από νέους και στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου καθώς όσοι είναι 15 ετών και άνω, πλέον μπορούν να εμβολιαστούν. Έτσι αρκετοί σπεύδουν να κάνουν το εμβόλιο προκειμένου να χαρούν ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι.


 Εξάλλου τις τελευταίες ημέρες η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην Κω ειδικά σε νέους συμπολίτες μας, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου. 


Σάντυ Λαδικού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ