Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μεγάλη συμμετοχή στην Ποδηλατάδα της Κω, για την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου (βίντεο – φωτό)

04/06/2021
308 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω, διοργάνωσε Ποδηλατάδα για μικρούς και μεγάλους στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας . 

Δεκάδες ποδήλατα με αθλητές και αθλήτριες κυρίως από τους ποδηλατικούς συλλόγους έδωσαν δυναμικό «παρών» καθώς επίσης και απλοί πολίτες. 

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι ποδηλάτες « Πλατεία Ελευθερίας, Ιπποκράτους, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτη, Αβέρωφ, Φιλίνου, Κανάρη, Ακτή Κουντουριώτη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Ιακώβου Ζαράφτου, Γρηγορίου Ε΄, Βασιλέως Παύλου, Πλατεία Ελευθερίας».

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού-Αθλητισμού Σέβη Βλάχου. 

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με την υποστήριξη της Δημοτικής Αστυνομίας , του Τμήματος Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω , του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε δίνοντας ξεχωριστό μουσικό «χρώμα»  η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Κω υπό τη διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού.

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ