Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΠΥΛΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

07/11/2021
445 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το φόβητρο των φαβορί έχει γίνει το Πυλί, με την ομάδα μας να κερδίζει με το ίδιο σκορ (2-0) και το άλλο φαβορί της Γ' Εθνικής, τον Εθνικό.

Οι παίχτες μας καλά διαβασμένοι και αρκετά παθιασμένοι , σε ακόμα ένα ματς κατάφεραν πέτυχαν άλλη μία μεγάλη νίκη, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία, δεν ήταν η νίκη επί της Προοδευτικής, στην προηγούμενη αγωνιστική.

Με ένα γκολ στο κάθε ημίχρονο (25' Γ. Γεωργιάδης και 90' Ηλιόπουλος) διατήρησαν το αήττητο της ομάδας μας στην Γ' Εθνική και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Διαιτησία

Για την φάση του 90’ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι στον Χρόνη για φάουλ πάνω στον Μπαντίκο όπως και οι γηπεδούχοι για την τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη στον Ηλιόπουλο την ώρα των πανηγυρισμών. Χωρίς πρόβλημα οι Παύλος και Τσαγανού.

Ο κορυφαίος

Εξαιρετικό ματς απ’ τον Γιώργο Γεωργιάδη που κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Σταθεροί σε απόδοση ξανά, Χατζηβασίλης και Μπριλάκης.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας (92' Βακράκος), Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46' Κεϊτά), Γεωργιάδης Γ.Σ., Χατζηδημητρίου (61' λ.τ. Γεωργιάδης Γ.Ι.), Χατζηφούντας (92' Παπαγεωργίου), Ηλιόπουλος, Μεντής (72' Δρόσος)

Εθνικός (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Νταούλιας, Ζωγραφάκης (79' Κώστας), Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Παντελίδης), Ντάφλας, Κούντου (46' Σάμιος), Διάκος, Μπέλερης (79' Δώδας), Λύγκος, Κακοσίμος (34' λ.τ Θέος)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ