Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κ. Βελόπουλος

25/06/2021
140 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην Κω βρίσκεται ο πρόεδρος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» Κυριάκος Βελόπουλος συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος και στενούς του συνεργάτες. 

Προερχόμενος από την Λέρο και Κάλυμνο όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς  ενώ είχε και συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλύμνου, Δημήτρη Διακομιχάλη (που ήταν και ο μόνος δήμαρχος όπως μας είπε) έφτασε σήμερα στην Κω. 

Στο ξενοδοχείο Ramira Mitsis παραχώρησε στη 1.30 το μεσημέρι συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ εκφράζοντας τις απόψεις και προτάσεις του κόμματος του, παρουσιάζοντας το μάλιστα σε έναν πολυσέλιδο τόμο. 

Στην σύντομη εισαγωγή του, έκανε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας καθώς και στους τρόπους και τους χειρισμούς τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το 2045 θα μιλήσουμε ξανά για Αριστερά! Ιδιαίτερα επικριτικός όσο αφορά το θέμα των μεταναστών και προσφύγων τους οποίους ουκ ολίγες φορές ανέφερε ως λαθρομετανάστες και δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επισκεπτόταν τόσο το ΚΥΤ της Κω όσο και της Λέρου. 

Τόνισε πως τα νησιά μας διαθέτουν πλεονεκτήματα και έχουν έτοιμα και δυνατά brand name, που όμως δεν έχουν αξιοποιηθεί όπως πραγματικά τους αξίζει. 

Επιπλέον έδωσε έμφαση στα τοπικά προϊόντα και την ελληνική παραγωγή τονίζοντας πως είναι αδιανόητο ξενοδοχεία και εστιατόρια να χρησιμοποιούν ξένα προϊόντα και όχι ελληνικά  που είναι και καλύτερης ποιότητας. 

Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα των δημοσιογράφων και αναχώρησε ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα των επισκέψεων του. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Silvio
Silvio 26/06 - 12:38
Ουστ ρε!
Καμια ντοματα δεν βρεθηκε κανεις να του ριξει?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ