Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το πρόγραμμα των διακοπών ηλεκτροδότησης σε Κω – Κάλυμνο για την Πέμπτη 5/08

04/08/2021
1169 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης μετά τη βλάβη που εκδηλώθηκε σε Μονάδες του σταθμού παραγωγής της ΔΕΗ στον ΑΣΠ Κω και της προσωρινής μείωσης της απόδοσης του παραγωγικού δυναμικού, λόγω των παρατεταμένων υψηλών θερμοκρασιών, ανακοινώνει ότι για το χρονικό διάστημα από τις 00:00 έως 15:00 προγραμματίζει για αύριο 5 Αυγούστου 2021, εκ περιτροπής διακοπές ηλεκτροδότησης περιορισμένης έκτασης και χρονικής διάρκειας έως 1μιση ώρα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή τους στις προσπάθειες περιορισμού της κατανάλωσης ρεύματος.

 

Συνημμένα:

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Περικοπών 05.08.2021.

 

 

 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 12:28
Αντιμαχεια
Τι το βγάζετε μωρε το προγραμμα και μας κοροϊδεύετε, λέει αντιμαχεια 1-2 και κανονίζουμε τις δουλειές μας ανάλογα και ξαφνικά το κόβετε 12 παρά .. είμαστε εδώ στην Ελλάδα που θελουμε και προγραμμα. Αντί να υπάρχει εφεδρική μηχανή με τόσα λεφτά που πληρώνουμε ΔΕΗ κάθε δίμηνο .. πουθεναδες.
Ανώφελα Λόγια
Ανώφελα Λόγια 05/08 - 09:15
Εκ περιτροπής με διάρκεια 1 ώρα
Στον Άγιο Νεκτάριο από χθες διακοπές 1 ώρας κάνετε;;; Δε ντρέπεστε λίγο;Το γηροκομείο είναι λίγο παραπάνω... Ας μην αγνοούμε ότι έχει αποδειχθή ότι οι αυξημένες θερμοκρασίες ευνοούν και τον covid. Τουλάχιστον ας είστε ειλικρινείς.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/08 - 00:05
Δεν ντρέπεστε
Κόβετε το ρεύμα δεν έχουμε και τηλέφωνο και έχω καρδοπαθη να πάθει τίποτα με την ζέστη και να μην έχουμε να ειδοποιήσουμε!!! Στο ζηπαρι το έχετε παρακάνει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ