Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

18 άτομα στον τομέα της πυρασφάλειας θα προσλάβει ο Δήμος Κω

23/08/2023
595 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

18 άτομα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας, θα προσλάβει ο Δήμος Κω.

Αιτήσεις κατατίθενται έως και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023. 


Ολόκληρη η ανακοίνωση, για τους όρους και τα προσόντα πρόσληψης, όπως επίσης οι οδηγίες και το έντυπο αίτησης, έχουν αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου ΚΩ www.kos.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση, και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ( [email protected] ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, ΤΚ 85300, Κως, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κου Ντακούμη Βασίλειου, ή Πάνου Δήμητρας, ή Αλάβανου Εμμανουήλ, τηλέφωνα επικοινωνίας 2242060481, 450, 489, έως και την Τρίτη 29/08/2023.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται

υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.


Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/08 - 10:39
Ντροπή
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ; Τώρα είναι αργά ! Εκλογές έρχονται … ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Gol
Gol 24/08 - 09:23
Kos
Εκλογές ερχονται. Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτή η χώρα δυστυχώς. Μαζέψτε κανένα σκουπίδι από τους δρόμουσ τα ποντίκια κάνουν πάρτυ κύριοι. Μαύρο στον κυριτση και μαύρο στον Νικηταρά δεν κάνουν για τη δημαρχία κωακε λαέ αυτοί οι δύο.
Ζια
Ζια 24/08 - 07:31
Δασοκομαντος
Μπράβο δήμαρχε 18 δασοκομαντος για την Ζια μας σ ευχαριστούμε!! Ευτυχώς που μας άκουσες και πήρες τους ανθρώπους να μας βοηθήσουν και θα κάνεις τις ομάδες πάνω στην Ζια για να οργανώσουν την πυρασφαλεια σ ευχαριστούμε και πάλι για 100 χρόνια δημαρχος μας θα είσαι!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 23:34
Κάνα σκουπίδια τη την Κω την ξεχάσατε. Μόνο τσεπη
Εθνικής Αντιστάσεως ο περιφερειακός. Σκουπίδια της. Απών. Για πολλές. Μερες
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 22:57
Νέα γεννιά
Μας δουλευετε ανικανοι; Πρπσληψεις τωρα; Μαυρογυαλουροι. Εχετε να φατε μαυρο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 19:23
Αδιάφορος
Ορε! Αθεόφοβοι! Τώρα που κάηκε η μισή Ελλάδα! Τρόμαξα ται και εσείς να μην καεί το νησί! Τόσες δεκαετίες, πενταετίες, χρόνια πολλά! Τι κάνατε? Δίχως εξοπλισμούς και εκπαίδευση! Θα τούς έχεται και θα τούς καμαρώνουμε στις παρελάσεις! Κινήστε και τον εθελοντισμό επιτέλους! Όχι ολα στην ναφθαλίνη!
ΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ 23/08 - 18:23
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΙΑΟΥ!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/08 - 16:17
Ερωτηση
Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνουν? Γιατί δεν εξηγεί κάποιος?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ