Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Α. Κρητικός: Ο μεθοδευμένος αποκλεισμός των δημοτικών παρατάξεων από την σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό αποτελεί ντροπή!

03/06/2022
91 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

‘’Στο Δήμο Κω υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας.’’

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ‘’ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023’’ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Ο μεθοδευμένος αποκλεισμός των δημοτικών παρατάξεων από τη σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Πρωθυπουργό, αποτελεί ντροπή.

Στο Δήμο Κω υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας .

Επισημαίνω:

-Η δημοτική αρχή έχει αναστείλει επ΄αόριστον τις δια ζώσης και δημόσιες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, επικαλούμενη λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Χθες που συνωστίστηκαν δεκάδες άτομα στην ίδια αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, δεν υπήρχαν τέτοιοι λόγοι; Έχει το κουράγιο να απαντήσει κανείς;

-Ο αγοραφοβικός δήμαρχος δεν θέλει συμβούλια δια ζώσης,δεν αντέχει το διάλογο με επιχειρήματα, χάνει την ψυχραιμία του και υβρίζει ή προσβάλλει την αντιπολίτευση.

-Η δημοτική αρχή έχει ουσιαστικά καταργήσει το δημοτικό συμβούλιο για να περνάει ότι θέλει μέσα από την οικονομική επιτροπή ή με συνεδριάσεις με μειωμένη σύνθεση. Παράδειγμα η απευθείας ανάθεση 800.000 περίπου ευρώ για την καθαριότητα.

-Κατάργησαν την διαπαραταξιακή επιτροπή ελέγχου του προϋπολογισμού γιατί πολύ απλά δεν θέλουν έλεγχο.

-Κατάργησαν τον ετήσιο θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων και των συζητήσεων σε όλα τα χωριά αλλά και στην πόλη για το τεχνικό πρόγραμμα αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Γιατί δεν θέλουν να ακούνε τους πολίτες, δεν θέλουν να ακούνε ενοχλητικές φωνές.

-Ο κ.Νικηταράς είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε ένα δημόσιο απολογισμό για τα πεπραγμένα του. Προφανώς γιατί δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα.

-Τα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων έχουν απαξιωθεί. Η δημοτική αρχή του κ.Νικηταρά και της μικρής του ομάδας τιμωρεί τους κατοίκους και τα χωριά μας που είναι εγκαταλελειμμένα.

-Έχει δημιουργηθεί μια αναπτυξιακή εταιρεία η ΚΩΑΝ Α.Ε για να παρακαμφθεί το δημοτικό συμβούλιο και μέσω της οποίας θα διακινούνται και δαπανούνται ασύλληπτα ποσά. Αν νομίζουν ότι θα αποφύγουν το δημόσιο έλεγχο είναι γελασμένοι.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η κ.Μακρή επικεφαλής της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, που θίγει ορισμένα από αυτά τα ζητήματα, επιβεβαιώνει τη γενική εικόνα .

Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν την Κω πίσω. Πρέπει να φύγουν.

Υπάρχει μια μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία που θα επιβάλλει την Αλλαγή.’’Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΚΟΤΗΣ
ΚΟΤΗΣ 03/06 - 22:03
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ, ΕΧΕΤΕ ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ, ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΟΙΩΣΩ; ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Η ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ; ΜΑΘΕ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; Η ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ!!! Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ