Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βορ. Δωδ/σου

15/01/2024
357 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται με σεβασμό απέναντι στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία στηρίζει με όλους του δυνατούς τρόπους, από την αγορά περιπολικών οχημάτων και ατομικού εξοπλισμού, μέχρι την φιλοξενία αστυνομικών δομών σε δικά της κτήρια και τη συντήρηση κτηρίων της με ίδιους πόρους.

Το ατυχές περιστατικό, το οποίο έτυχε εκούσιας ή ακούσιας εκμετάλλευσης, στέλνει ένα λάθος μήνυμα, το οποίο προσβάλλει, ακυρώνει και ευτελίζει τη δουλειά, όχι μόνο των πολιτικών, όπως ενδεχομένως κάποιοι τρίτοι θα ήθελαν, αλλά κυρίως δημοσίων λειτουργών του στελεχιακού δυναμικού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο, στο ακέραιο εκτέλεσε το καθήκον του.

Με την επισήμανση ότι, ούτε στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου υπάρχει η παραμικρή αναφορά στο ζήτημα της εκτέλεσης της όποιας πρωτοβουλίας των συναδέλφων τους, χωρίς το παραμικρό προβλεπόμενο μέτρο σήμανσης οδικής ασφάλειας, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς, κλείνουμε τον κύκλο του δημοσίου διαλόγου περί μιας «πρωτοβουλίας» την οποία συνέθεσαν δεκάδες πρωτοφανείς συμπτώσεις.

Όλα τα παραπάνω ήταν απολύτως σαφή στην ανάρτηση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για όποιον ήθελε να τα διαβάσει και να τα δει στη σωστή τους διάσταση.

Το Γραφείο Τύπου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/01 - 09:44
Χαλαρός.
Το ανέκδοτο του αιώνα! Σάς αγοράζω ???+? περιπολικά και ατομικό εξοπλισμό!!! Λες και τα ?? χρήματα τα βάζει από την Τζέπη τού!!!εεεεεε τότε άφησε τούς να πηγαίνουν με πατίνια και σφεντόνες!!! Στην υπηρεσία! Ρόμπα έχεις γίνει περιφεριαρχη!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/01 - 02:17
Ώρα μηδέν
Περιφέρεια,Δήμος Επαρχείο σαν να μην υπάρχουν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/01 - 00:28
ποοοο
έβαλε και την αυστηρή φωτογραφία....ένα είναι το ζήτημα είτε καλός είτε κακός είτε αυστηρός είτε όχι ....έργο δεν θα δούμε στον αιώνα τον άπαντα....οπότε μην ασχολείστε....
MX
MX 15/01 - 22:17
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Εγιναν δεκαδες ατυχήματα με αυτήν την λακούβα....και εσείς για να την.κλείσετε πρέπει να περάσουν μήνες γραφειοκρατίας μόνο για να εγκρίνεται το ποσό και να εκδώσετε εντολή αποκατάστασης της.Ντροπή πια...απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις.Απλά φωνάζεται γιατι σας εξέθεσε ως Περιφέρεία.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!
Κωος
Κωος 15/01 - 21:27
Λακούβα
Δεν υπάρχει δικαιολογία για τον κ Χατζημαρκο...Να γίνετε δουλειά!!!Να σηκώσουν τα μανίκια οι ιθύνοντες και να αφήσουν τα πληκτρολόγια...Δουλειά της περιφέρειας είναι ένα σωστό οδικό δίκτυο..Καλά έκαναν οι αστυνομικοί...Μπράβο!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/01 - 18:09
Ξεφτέρι
Ξεφτέρι αστυνομικέ ο Χρυσοχοΐδης σε γυρεύει. Έρχεται η εξίσωση από την εταιρεία Ελληνικά Ακίνητα ΑΕ.
Αστυνομικός
Αστυνομικός 15/01 - 17:39
Δώστε μου ένα ζαναξ να συνέλθω
Κανε μας έξωση ρε Χατζημάρκο, τα λεφτά δεν είναι δικά σου του Ελληνικού λαού είναι. Αν θες θέλεις την Αστυνομία διωξε μας και από το Νησί, σιγά που μας κανεις και τη χάρη για τους χώρους ερείπια που μας έχετε διάθεση. Πληροφοριακα στο συγκεκριμένο κτήριο είμασταν πριν από σας εμάς σας παραχωρήσαμε χώρο. Ιδιοκτήτης είναι η Υπηρεσία Ελληνικά ακίνητα και όχι η περιφέρεια

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ