Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αθίγγανος δικάζεται για τον θάνατο συγκρατούμενό του στις φυλακές της Κω

18/01/2023
137 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου κατηγορούμενος για θανατηφόρα σωματική βλάβη θα καθίσει ένας αθίγγανος, κάτοικος καταυλισμού Χαλκίδας, κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Δομοκού, που σκότωσε έναν συγκρατούμενό του στις δικαστικές φυλακές της Κω!

Την 16η Ιουλίου 2021, στον προαύλιο χώρο του καταστήματος κράτησης Κω, όπου προαυλιζόταν ο κατηγορούμενος μαζί με τον μετέπειτα θανόντα, υπήκοο Συρίας, αμφότεροι έγκλειστοι στο ως άνω κατάστημα κράτησης, μιλούσαν μεταξύ τους και κατευθύνονταν προς το χώρο όπου αθλούνται συνήθως οι κρατούμενοι, όπως συνήθιζαν άλλωστε οι δυο τους, σύμφωνα με μαρτυρίες συγκρατούμενών τους.

Εντελώς ξαφνικά, κι ενώ μιλούσαν ήρεμα, ο θανών φανερά ενοχλημένος από κάτι έσπρωξε τον κατηγορούμενο, σαν να είχε την επιθυμία να φύγει μακριά του.

Τότε ο κατηγορούμενος, αστραπιαία δρώντας του κατάφερε ένα και μοναδικό πλήγμα με το χέρι του, το οποίο κατευθύνθηκε απευθείας στο πρόσωπό του.

Το κτύπημα υπήρξε εξαιρετικά γρήγορο και είχε τη μορφή γρόνθου και αστραπιαία ο μετέπειτα θανών έχασε την ισορροπία του κι έπεσε με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο δάπεδο του χώρου, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση με τα χέρια του, προκειμένου να προστατευθεί από την πτώση, ήτοι έπεσε οριζόντια με το κεφάλι, χτυπώντας στο δάπεδο, γεγονός που καταδεικνύει την απώλεια αισθήσεων. Τα ανωτέρω έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του προαυλίου του καταστήματος κράτησης, όπως και η άμεση αντίδραση του κατηγορουμένου, ο οποίος έσκυψε πάνω από το θύμα, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του.

Άμεσα προσέτρεξε το αρμόδιο προσωπικό, κλήθηκε ασθενοφόρο και ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κω. Εκεί κρίθηκε απαραίτητη η επείγουσα αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στην κλινική ΜΕΘ, όπου νοσηλεύτηκε, διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, μέχρι τις 26 Ιουνίου 2021 ήτοι 10 ημέρες μετά το συμβάν οπότε και απεβίωσε.

Ο κατηγορούμενος αιτιάται ότι με τον θανόντα ήταν φίλοι και γυμνάζονταν μαζί και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να τον πλήξει με βαρύτητα κατά την αψιμαχία τους. Λέγει δε, ότι το αποτέλεσμα του θανάτου του, ήταν αδύνατο να προβλεφθεί από αυτόν και δεν τελεί σε αιτιώδη συνάφεια με το χτύπημα που του κατάφερε, το οποίο χαρακτηρίζει ως χαστούκι.

Ο κατηγορούμενος ήταν εξαιρετικά γυμνασμένος και σωματώδης και φέρεται να τελούσε σε επίγνωση της δύναμης που έχει το χτύπημά του. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ