Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αθλ. Σωματεία: Αποδοχή υπό προϋποθέσεις της πρόσκλησης του Δημάρχου για συνάντηση για τα κλειστά γήπεδα μπάσκετ

03/02/2023
42 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,


Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την επιστολή – απάντησή σας για συνάντησή μας την προσεχή Τετάρτη 8/2, για το θέμα του κλεισίματος των ανοικτών γηπέδων με ειδικές κατασκευές ή δημιουργία κλειστών προπονητηρίων στα Χωριά μας. 

Βεβαίως, θα συμμετέχουμε στη συνάντηση εργασίας, υπό την προϋπόθεση να μας γνωστοποιήσετε – πριν την ορισμένη σύσκεψη (εάν είναι δυνατόν έως Τρίτη 7/2) - τις προτάσεις σας, για να τις μελετήσουμε και να γίνει παραγωγικός διάλογος με συγκεκριμένα αποτελέσματα και λύσεις, τις οποίες διακαώς επιθυμούμε. 

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι - με τη βοήθεια μελών και φίλων των Σωματείων μας – έχουμε μελετήσει (εναλλακτικές) προτάσεις για να σας προτείνουμε, και στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να μας γνωστοποιήσετε – είτε εσείς γραπτώς, είτε υπηρεσιακά στελέχη που έχουν γνώση αυτών - τις δικές σας προτάσεις, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα η σύσκεψη εργασίας μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε τις προτάσεις σας πριν τη συνάντησή μας.Με εκτίμηση,Τα Δ.Σ. 

ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗ 2000

ΑΙΟΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΥ

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΠΟΝΤΙΚΟΣ
ΠΟΝΤΙΚΟΣ 03/02 - 11:33
ΜΠΡΟΣΤΑ
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΘΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ