Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται ένας 32χρονος αλλοδαπός , ο οποίος εξετάζεται για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης εργαζόμενης (Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα) στην Κω, η οποία αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.
Ο 32χρονος μαζί με άλλους 4 ομοεθνής του ανακρίνονται για την εμπλοκή τους, ωστόσο τις Αρχές απασχολεί το γεγονός ότι ο 32χονος είχε έβγαλε εισιτήριο για να φύγει από την Κω.
Οι πέντε άνδρες πρότειναν στη κοπέλα να τη βοηθήσουν καθώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και την οδήγησαν στο σπίτι τους. Όπως παραδέχθηκε ο ένας από αυτούς συνευρέθηκε σεξουαλικά με την 27χρονη και στη συνέχεια τη μετέφερε σε εξωτερικό χώρο και αποχώρησε.
Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το σημείο που άφησε την 27χρονη, το οποίο και ερευνήθηκε χωρίς να βρεθεί κάτι.
Να σημειώσουμε ότι οι έρευνες συνεχίζονται με ειδικό εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και drones, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ
Η μητέρας της αγνοούμενης, μιλώντας σε πολωνικό μέσο ανέφερε «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη.
Είχε τακτική τηλεφωνική επαφή με συγγενείς της στην Πολωνία, ενώ το απόγευμα της Κυριακής ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί μου.