Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επέστρεψαν δυναμικότερα τα "Νικαγόρεια" στην Κέφαλο

14/05/2023
399 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με την παρουσία αρκετού κόσμου, απλών πολιτών, παιδιών, γονέων και δρομέων αναβίωσε σήμερα το πρωί στην Κέφαλο ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων μέσα στο χωριό, φέρνοντας έτσι μνήμες απ’ τα Νικαγόρεια που διεξάγονταν με μεγάλη επιτυχία τα παλαιότερα χρόνια.

Με εμπνευστή τον γιατρό Kώστα Μουχτούρη, που έτρεχε και παλιότερα και παραμένει ενεργός δρομέας, ο αγώνας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο δημοτικό γήπεδο Κεφάλου «Μιχάλης Πέρος» με μήνυμα «Όχι στο κάπνισμα, όχι στο αλκοόλ».

Μεγάλη ήταν η βοήθεια της οργανωτικής επιτροπής όπως και την κοινότητας Κεφάλου και του προέδρου, Γιώργου Κοκαλάκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν ξεκινήσουν ο αγώνας έγιναν και αγωνίσματα μέσα στο γήπεδο με τα νεαρούς αθλητές, απ΄την Κέφαλο, απ΄τα γύρω χωριά αλλά και τα παιδιά του Εύδαμου να διαγωνίζονται στα 60 μέτρα, στο 80 μέτρα και στο άλμα εις ύψος.

Παράλληλα η οργανωτική επιτροπή των αγώνων βράβευσε και κάποιους ανθρώπους για την προσφορά τους στον αθλητισμό, όπως τον κ. Παντελή και τον κ. Χατζηεμμανουήλ.

Για την ιστορία πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Μπόϊκο, δεύτερος ο Μιχάλης Καλαϊτζής και τρίτος ο Γιώργος Παπαϊωάννου με τον Γιάννη Νικολάου. Στις γυναίκες κάτω των 40 ετών η Σταματία Καλαϊτζή πρώτη, δεύτερη η Ματίνα Βουκελάτου, 3η η Μπέλα Μέμα και 4η η Σκεμπέ.

Στις γυναίκες άνω των 40 ετών, πρώτη η Cassandra Reynolds, δεύτερη η Κατερίνα Δημητρακιού και 3η η Ευδοκία Διακοδητρίου. Σε ότι αφορά τους άνδρες άνω των 40 ετών, πρώτος ήταν ο Θανάσης Καματερός, δεύτερος ο Αφεντούλης Στεργιώνης και τρίτος ο Κώστας Μουχτούρης ενώ τιμήθηκαν και οι νεαροί αθλητές.

(giafkasports σε συνεργασία με τον Στέργο Χατζηστέργου)

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ