Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Γ. Κοκαλάκης: Βαρύγδουπες δηλώσεις, μηδενικά έργα – Η Κέφαλος ξανά στο περιθώριο

22/10/2025
108 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

18 Απριλίου 2024 — Ο Δήμος Κω, για ακόμη μια φορά, μοίρασε μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις για έργα σε όλο το νησί, με φανφάρες για «αναβάθμιση» και «ανάπτυξη» — και φυσικά, ανάμεσα σε αυτές, φιγουράρει και η πολύπαθη Κέφαλος.
Μόνο που, όπως πάντα, η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα δελτία τύπου.
Το έργο, πλήρως χρηματοδοτούμενο, έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2025 — μετά και τις αλλεπάλληλες παρατάσεις που δόθηκαν στον ανάδοχο.
Και τι έχει γίνει μέχρι σήμερα;
Ένα πέρασμα με μηχάνημα και λίγο χώμα, έτσι για το θεαθήναι.
Ένα χρόνο και έξι μήνες μετά, η τύχη του έργου και της χρηματοδότησης αγνοούνται, όπως και ο ίδιος ο κύριος Νικηταράς, που μάλλον χάθηκε κάπου μέσα στις ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό του — αυτόν που όλο “έρχεται” αλλά ποτέ δεν ολοκληρώνεται.
Η Κέφαλος, φυσικά, για άλλη μια φορά πληρώνει την αδιαφορία και την ανικανότητα.
Το περιβόητο έργο του αποχετευτικού, που θα ξεκινούσε “μετά την τουριστική περίοδο”, φαίνεται πως θα ξεκινήσει… το πότε; Άγνωστο!!!!
Και τώρα, με περισσή σοβαρότητα, ξεκινούν  την  σύνταξη του φακέλου για τη συνέχιση του έργου» — δηλαδή, πάμε πάλι από την αρχή.
Οπότε, αγαπητοί συγχωριανοί, μην περιμένετε να δείτε έργα το προσεχές διάστημα, αν μας έχει ο θεός καλά ίσως δούμε λίγη μαύρη πίσσα κατά το καλοκαιράκι του 2026!!!
Υ.γ. μην ψάχνετε τον Δήμαρχο αυτές τις μέρες έχει πάει επταήμερη, Ρόδο, Αθήνα, Επίδαυρο ίσως εκεί του έρθει η θεία φώτιση για τον Ανασχηματισμό!!


Γιώργος Κοκαλάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ