Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Για προετοιμασία στην Κω η Εθνική ομάδα ιστιοπλοϊας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Αλικαρνασσό

12/06/2022
235 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Χορηγοί Koullias Groups & Fanos Travel

Στην Κω θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα ιστιοπλοϊας στην κατηγορία Optimist ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αλικαρνασσό (Bodrum) τέλη Ιουνίου.
Πιο συγκεκριμένα 5 νέοι αθλητές μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αντώνη Δροσόπουλο, από τις 22 Ιουνίου έως και τις 27 θα βρίσκονται στην Κω για να γνωρίσουν τα νερά και τις συνθήκες που επικρατούν στην θάλασσα μας.
Όπως μας τόνισε ο πρόεδρος του Ναυτικού ομίλου Κω κ. Γιάννης Χρυσούλας, είναι μεγάλη τιμή και μια τεράστια ευκαιρία για τους αθλητές του ομίλου μας να παρακολουθήσουν προπονήσεις τόσο υψηλού επιπέδου και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον κ. Δροσόπουλο, που είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές παγκοσμίως.
" Αυτή την μοναδική ευκαιρία να προπονηθεί η εθνική ομάδα της Ελλάδας στα ίδια νερά όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και οι αθλητές του ομίλου μας να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, γίνεται πράξη χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά του ομίλου Κουλλιάς. Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το ξενοδοχείο Αtlantis προσέφερε αμέσως την φιλοξενία και τα γεύματα της Εθνικής Ομάδας ώστε να μπορούν χωρίς κόπο και ταλαιπωρία να προπονούνται τα παιδιά. Είναι τεράστια η συμβολή και ούτε η ομοσπονδία δεν πίστευε ότι δεχτήκαμε μια τόσο γενναιόδωρη προσφορά. Ευχαριστίες και προς τον ναυτιλιακό πράκτορα κ. Δημήτρη Χαματζόγλου και το Fanos Travel που προσφέρει την μεταφορά στην Τουρκία της ομάδας και του εξοπλισμού. Θα κερδίσει πάρα πολλά ο όμιλος μας από την προετοιμασία καθώς θα εκμεταλλευτούμε την συγκυρία και τα παιδιά μας θα βιώσουν μια αθλητική κατασκήνωση με κορυφαίους προπονητές και αθλητές".
Οι νεαροί Ιστιοπλοΐοι της Εθνικής που θα κάνουν την προετοιμασία τους στην Κω είναι οι : Γιάννης Τουρνής, Νικόλαος Βουγιούκας, Βομβίλας Μανώλης, Μαριάννα Μακρή και
Κανέλλου Κοκκινάκη Χρυσούλα.

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ