Η ΕΓΕ Κω έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το απόγευμα της Τετάρτης, στον χώρο του Kos Divine, με την παρουσία μελών και φιλων της Ένωσης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της ΕΓΕ, κυρία Μαίρη Φάκκου, απηύθυνε ομιλία στα μέλη, κάνοντας αναφορά στις δράσεις και το έργο της Ένωσης, καθώς και στους στόχους για τη νέα χρονιά.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η κοπή της βασιλόπιτας, με τις δύο τυχερές που βρήκαν τα φλουριά να είναι οι κυρίες Σταματία Κανταρζή και Μαρία Κοσσαρή-Κανελλοπούλου, στις οποίες ευχήθηκαν όλοι υγεία και καλή χρονιά.
H ΕΓΕ ΚΩ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Τι ακριβώς κάνει όλη μέρα ρε παιδιά;;;
09/01 - 14:54
Ασχολείται;; Με τι ακριβώς;;
Φωτό φωτό φωτό πανηγύρια κομμωτήριο αλλαγές ενδυμασίας αισθητικής όμοιας....Δουλειά;; ΠΟΤΕ;;Τρόφιμα πήραν οι συμπολίτες μας φέτος;;;Η δεν φταίει και φταίει η καινούρια που ανέλαβε;;Κλειδωθειτε μέσα...αηδιασαμε!!!
Ανώνυμος
09/01 - 08:19
΅Ο μύλος που αλέθει αέρα κανει τον μεγαλύτερο θορυβο΅
Πόση ανοησία ξοδεύεται για να γίνουν πιστευτά τα σχόλια που γράφουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους… Μικρός ο τόπος μας. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. (Την φράση είναι και θα είναι δίπλα πάντα στον ΘΕΟΔΟΣΗ,να το κανεις κορνίζα… Για να το θυμάσαι στις επόμενες εκλογές.. Ο άνθρωπος περπατησιά δεν αλλάζει…)
Ανώνυμος
09/01 - 00:57
Απορια
Σταματια εσύ γράφεις τα σχόλια;Έλα ομόλογα το.
Φίλος
08/01 - 22:56
Γιατί
Δήμαρχος είναι ο Θεοδόσης και η Σταματία είναι και θα είναι δίπλα του αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Μια γυναίκα που δεν άφησε ποτέ κανένα χωρίς να τον βοηθάει. Την στηρίξαμε όλοι οι φίλοι που την ζούμε και ξέρουμε τι άνθρωπος είναι. Όλη μέρα ασχολείται και τα καταφέρνει.
Κακία
08/01 - 22:41
Πονος
Λίγα λόγια για την Σταματία. Δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια, ήτανε αμμισθη χρόνια και στις τελευταίες εκλογές ο κόσμος την έβγαλε πρώτη γυναίκα σε σταυρούς και έτσι τις αξίζει και η έμμισθη Αντιδημαρχία.Οταν φέρεται και εσείς περίπου 1000 σταυρούς να γίνεται αντιδήμαρχοι. Βοηθάει όλο τον κόσμο χρόνια τώρα.Η καλύτερη και πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Δουλέψαμε μαζί και την γνωρίζω καλά. Φιλιά και καλύτερα να την ζηλεύουν την Σταματιτσα μας παρά να την λυπούνται.Αντε γεια
Ανώνυμος
08/01 - 07:34
Τύχη είναι…
Τυχερή δεν είναι η «Δήμαρχος stamatia»γιατι κέρδισε το φλουρί.. Τυχερή είναι γιατι βλέπει ακόμα το φως το αληθινό στο πρόσωπο τουTheo.. Τυχερή είναι γιατι «διαπρέπει»δίπλα του ,στις φωτογραφίες,στις πρώτες κρατημένες θέσεις όπου γάμος και χαρά κυριως στον δημόσιο λόγο της και φυσικα για όλα αυτά έμμισθη., Τύχη είναι να έχεις κανει «επαγγελμα΅τον δημο..ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ