Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταδικάστηκαν 80χρονος και 63χρονη για δύο υποθέσεις απάτης στην Κω

19/01/2023
141 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, μία 63χρονη και ένας 80χρονος από την Κω, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε δύο υποθέσεις απάτης επί τω δικαστηρίω.

Οι δύο υποθέσεις εισήχθησαν να εξεταστούν στις 8 Δεκεμβρίου 2022 και το δικαστήριο αποφάσισε τη συνεκδίκασή τους, η οποία μετά από διακοπή ολοκληρώθηκε προχθές (17 Ιανουαρίου 2023) με την έκδοση της απόφασης.

Τόσο ο 80χρονος όσο και η 63χρονη κρίθηκαν ένοχοι με το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τους επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών έκαστος (κάθειρξη 5 ετών για κάθε πράξη και κατά συγχώνευση 7 έτη κάθειρξη) με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Συνήγοροι υπεράσπισης στην υπόθεση παραστάθηκαν οι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Μανώλης Χατζηάμαλλος. Και οι δύο υποθέσεις αφορούν ακίνητο έκτασης 5.600 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην Κω και για το οποίο υπήρχε δικαστική διαμάχη.

Οι δύο κατηγορούμενοι λοιπόν φέρονται να προσκόμισαν χειρόγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο φερόταν ότι ο πατέρας της 63χρονης είχε προβεί στην αγορά του ακινήτου τον Νοέμβριο του 1964, όμως το συγκεκριμένο έγγραφο ήταν πλαστό, ενώ οι κατηγορούμενοι το προσκόμισαν σε δύο διαφορετικές εκδικάσεις δικαστηρίων τον Μάιο του 2009 και τον Οκτώβριο του 2013. Κατά της απόφασης του δικαστηρίου, τόσο ο 80χρονος όσο και η 63χρονη άσκησαν έφεση και έτσι η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό το επόμενο διάστημα.


Rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ