Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μετά την επιτυχία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έρχονται και αποκριάτικες στην Μαρίνα Κω

02/01/2023
186 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Μαρίνα της Κω θα φέρουν νέες δράσεις για τα μικρά παιδιά αλλά και τα μεγαλύτερα καθώς η κοινωνική πολιτική που χαράζει η μαρίνα φέτος τις γιορτές προσφέροντας δωρεάν δράσεις αγκαλιάστηκε από όλους.

« Είμαι χαρούμενος που είδα για πρώτη φορά την αίθουσα της μαρίνας να γεμίζει από παιδιά και μάλιστα να χαίρονται με τις παραστάσεις, τις αναγνώσεις , τα πάρτι» σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στην εφημερίδα Βήμα της Κω ο αντιπρόεδρος Πέτρος Πετρής.

« Ήδη έχουμε ξεκινήσει να εξετάζουμε τις προτάσεις για τις αποκριές με κάποιες εκδηλώσεις που θα είναι άκρως διασκεδαστικές και η κορύφωση θα γίνει το Πάσχα. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις επίσημες».

Να σημειωθεί ότι τα απογεύματα γεμίζει ο χώρος της Μαρίνας από οικογένειες για να παίξουν τα παιδιά στα παιχνίδια, να κάνουν δωρεάν τραινάκι και να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εκδηλώσεις. Το αδιαχώρητο έγινε με την έλευση του Άγιου Βασίλη που μοίρασε παιχνίδια στα παιδιά και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.

« Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχαμε μία έκτακτη παράσταση καρακιόζη για τα παιδιά των ειδικών σχολείων και του Σβουρένειου. Η αγάπη και η χαρά ήταν τόσο μεγάλη που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο».

Έτσι λοιπόν η διοίκηση και το προσωπικό της Μαρίνας ετοιμάζονται για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και υπόσχονται ότι θα περάσουν όλοι αξέχαστα στις άρτιες εγκαταστάσεις κόσμημα του νησιού μας.

Σάντυ Λαδικού


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Γιώργος
Γιώργος 03/01 - 17:47
Εκδηλώσεις
Συγχαρητήρια στην διοίκηση της Μαρίνας ……ο Δήμαρχος θα κάνει τίποτα για τα παιδιά η δεν τον ενδιαφέρει ….το διοικητικό συμβούλιο παιδιά έχει ή επειδή βγάζουμε τρέλα το καλοκαίρι χρήματα τα πηγαίνετε στις Άλπεις ;;;;; Εκτός από το χρήμα του καλοκαιριού υπάρχουν και άλλοι στο νησί άντε να δούμε ποτέ θα ξυπνήσετε ….. σας έχει φάει το χρήμα…..

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ