Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Κιαπόκα: Το Τιγκάκι φέτος ξεκίνησε με ελπίδες που όμως δεν τις σεβάστηκαν

02/05/2022
269 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Το Τιγκάκι επισκέφτηκε χθες ο Γιώργος Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Μηνά Κιάρη και το στέλεχος της παράταξης Πόπη Κιαπόκα.

Κατά τη διάρκεια  της επίσκεψης είδαν το εκτελούμενο, εδώ και μήνες, έργο στον κεντρικό δρόμο του οικισμού, και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με επιχειρηματίες που κάτω από δύσκολες συνθήκες και εμπιστευόμενοι τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής άνοιξαν ή προσπαθούν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.

Μετά την επίσκεψη η Πόπη Κιαπόκα έκανε την  παρακάτω δήλωση:

“Πέρασαν τρία (3) ολόκληρα χρόνια  για να ξεκινήσει ο κ. Νικηταράς το μοναδικό και πολυδιαφημισμένο έργο του στην ευρύτερη περιοχή του Ασφενδιού. 

Έργο που ξεκίνησε πολύ καιρό τώρα και σήμερα το μόνο που έχει καταφέρει είναι να οδηγήσει τους επιχειρηματίες στην απόγνωση που το βλέπουν να καρκινοβατεί και τους υπεύθυνους πολιτικούς να ρίχνουν τις ευθύνες σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον εαυτό τους.


Δεν είμαι ειδικός να πω αν το έργο γίνεται σωστά ή λάθος, αυτό είναι ευθύνη των πολιτικών προϊσταμένων, των μελετητών και των επιβλεπόντων. 


Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ:


  1. Στην απαράδεκτη κατάσταση που ζουν οι επιχειρηματίες με ευθύνη του κ. Νικηταρά γιατί αν δεν είναι δική του θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει την παραίτηση του υπεύθυνου πολιτκά.
  2. Στην αδιαφορία και την αδυναμία των πολιτικών προϊσταμένων να πουν την αλήθεια, να επιβάλουν την έγκαιρη και πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων .
  3. Στην επιλογή τους να ταλαιπωρούν την περιοχή χωρίς να είναι ικανοί να δώσουν λύση. 


Είναι τραγικό μια μέρα πριν ανοίξουν ξενοδοχεία ή που είναι ήδη ανοιχτά, να τρέχουν μετά τις οργισμένες αντιδράσεις των επιχειρηματιών να απομακρύνουν τα μπάζα από τον δρόμο και σήμερα  να καθαρίζουν επιχειρηματίες και προσωπικό την περιοχή.


Το να τρέχει ο κ. Νικηταράς πίσω από το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε ή πίσω από τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, το να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες ακόμα και στον πόλεμο στην Ουκρανία, ή στον «κακό» Κυρίτση που φταίει γιατί καθυστερεί το έργο (γιατί και αυτό το λένε)  δείχνει  μόνο την αδυναμία του.


Μετά από τρία δύσκολα χρόνια στον τουρισμό, ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδος που φαίνεται ότι θα είναι καλή, άνευ απροόπτου.


Σ’ αυτή τη συγκυρία το Τιγκάκι ξεκίνησε με ελπίδες που όμως φαίνεται ότι κανείς από τη σημερινή ηγεσία δεν σεβάστηκε.


Γιατί αν σεβόταν θα έκανε αυτό που επί πέντε χρόνια έκανε η δημοτική αρχή Κυρίτση. Λαϊκές συνελεύσεις και διαβούλευση με τους πολίτες για τα προβλήματα και τα έργα κάθε περιοχής.


Εύχομαι ειλικρινά η ταλαιπωρία αυτή να τελειώσει σύντομα, αν και τα γεγονότα δεν με πείθουν γι’ αυτό.”

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/05 - 17:00
Δρόμοι
Τους δρόμους για το Τιγκάκι τους έχουν δει σε τι χάλια είναι? Μετά θέλουν κ τουρίστες σάν δεν ντρέπονται λίγο. Μετά θέλουν κ ψήφους. Βρε ουστ. Ένα μεγάλο ντροπή.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 02/05 - 14:09
Πολιτική
Άντε να γίνεις και συ δήμαρχος να τα φτιάξεις όλα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ