Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Κουνάκης: Το 2027…. θα κόψουν την κορδέλα του νέου Νοσοκομείου στην Κω! Μέχρι τότε ο Θεός βοηθός!

16/04/2024
141 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του κ. Γ. Παππά για το νέο Νοσοκομείο της Κω στους Κώους πολίτες και μάλιστα 2 μήνες περίπου πριν από τις Ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα το ήδη υπάρχων Νοσοκομείο συνεχίζει να υστερεί σε γιατρούς και οι ανάγκες του είναι τεράστιες. Οι κάτοικοι συνεχίζουν να ζουν μέσα στην ανασφάλεια και η τουριστική σαιζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Ένα νησί που είναι η δεύτερη οικονομική δύναμη της Δωδεκανήσου δεν έχει την υγειονομική θωράκιση που του αξίζει και υπεύθυνη είναι η Νέα Δημοκρατία.

5 χρόνια ΝΔ και 4 βουλευτές της δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να δώσουν λύση στα πιο απλά προβλήματα. Να καλυφθούν οι βασικές θέσεις γιατρών στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη.

Λίγο πριν τις εκλογές όμως θυμήθηκαν πάλι το  «υπέρτατο αγαθό» και το νησί του Ιπποκράτη…

Μόλις συλλέξουν τα κατάλληλα στοιχεία για την καταλληλόλητα του οικοπέδου ας μας ειδοποιήσουν και στις 30/12/2027 που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο να μας φωνάξουν στο κόψιμο της κορδέλας.

Το ΕΣΥ που το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε έχει καταστραφεί στα χέρια τους.

Μέχρι τότε η Κως θα συνεχίσει να ψάχνει γιατρούς!

Οι γιατροί χρειάζονται και οικονομικά κίνητρα για να έρθουν να δουλέψουν στα νησιά. 

Η ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου θα δώσουν το πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι η υγεία στα νησιά δεν είναι ούτε για πειράματα ούτε για φαιδρές υποσχέσεις χρειάζονται λύσεις και άμεσα.


Κουνάκης Παναγιώτης

Υποψηφιος Ευρωβουλευτης ΠΑΣΟΚ 

Δωδεκανήσιος   

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Κάτοικος κω
Κάτοικος κω 17/04 - 08:16
Τα μαύρα μας τα χαλιαα
Όποιος νομίζει από τους κατοίκους οτοι θα του κάνουνε νοσοκομείο είναι βαθιά νυχτομενει μέχρι 2027 που θα γίνει το νοσοκομείο η άνθρωποι που θα χρειαστούν γιατρό που θα πάνε από τους αρμόδιους έχουν να μου δώσουν μια σοβαρή απάντηση.
ΑνώνυμοςΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ
ΑνώνυμοςΚΟΥΜΠΟΥΡΝΟ 16/04 - 20:19
ΦΤΩΧΙΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΝΑΚΗ
Μιχαήλ
Μιχαήλ 16/04 - 17:36
Κοροϊδία
Το νοσοκομείο το κάνουν για να κονομήσουν από υπερτιμολογησεις,άχρηστο θα είναι,όπως το ικα στο πλατανι και το ξέρουν, αλλά δεν τους ενδιαφέρει, μόνο η κονόμα τους νοιάζει, δεν θέλουμε τοίχους, γιατρούς θέλουμε στο είδη υπάρχων, βέβαια ο διοικητής και ο υποδιοικητης δεν θέλουν να φέρουν γιατρούς, αυτοί ξέρουν το γιατί.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/04 - 17:13
o κ. Παππας
ας φροντισει να φερει κανενα καρδιολογο, γιατι απο οτι ακουγεται "εκοψε" την προκηρυξη για τον καρδιολογο που ζητησε απο το υπουργειο η διοικηση του ΓΝ ΚΩ....

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ