Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα για παράνομη εναπόθεση "απορριμμάτων" στο χώρο του πρώην λατομείου στη Λίμνη Πυλίου

30/09/2023
280 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Παράπονα για την παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων (και όχι μόνο) έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού η συμπολίτισσά μας Αποστολία Τσαμουνιάρη, η οποία μάλιστα κρούει των κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των κατοίκων, καθώς συχνά "προκαλούνται" και φωτιές στο σημείο.

Η κ. Τσαμπουνιάρη ανέφερε σχετικά:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τριτοκοσμικές πρακτικές απόρριψης και καύσης φυτικών αποβλήτων. Γιατί ενώ υπάρχει η επιλογή της ανακύκλωσης (η οποία πλέον είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές και εθνικές οδηγίες) ο κ.Σταμάτης Καμπουράκης αντιδήμαρχος πρασίνου & καθαριότητας του Δήμου Κω, δεν απάντησε στις εκκλήσεις μας για συμμόρφωση της υπηρεσίας της οποίας προΐσταται? Γιατί ενώ άλλοι φορείς ΟΤΑ όπως πχ. το ΔΛΤ Κω φροντίζει να εναρμονίζεται με τις ισχύουσες περιβαλλοντικές διατάξεις ενώ η υπηρεσία πρασίνου ή η τεχνική υπηρεσία ΟΧΙ?
Ο εκάστοτε Δήμος οφείλει να γίνεται αρωγός στο έργο που επιτελούν οι εταιρείες ανακύκλωσης και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι συγκεκριμένες υπηρεσίες ουδέποτε απευθύνθηκαν ούτε συνεργάστηκαν με τους αρμόδιους φορείς και αυτό δεν αποτελεί φαινόμενο αυτής της 4ετίας αλλά είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Αποστολία
Αποστολία 02/10 - 23:10
Νόμιμη εκπρόσωπος
Προς ενημέρωση σας, έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό και ο εισαγγελέας και έχει ξεκινήσει η αυτεπάγγελτη διαδικασία. Ο "δικός" μου χώρος είναι ο νόμιμος ο οποίος χωροθετήθηκε κατόπιν έγκρισης από την περιφέρεια νοτίου αιγαίου και από τον Δήμο Κω. Οι υπόλοιποι μπαζώνονται και βρωμίζονται χωρίς κανέναν σχεδιασμό και χωρίς καμία άδεια, με ποιανού την εντολή και για ποιον λόγο???? Ο εργολάβος κ. Μπάρκας που εθεάθει και έχει αδειοδοτημένο χώρο για την συλλογή μπαζών γιατί επιλέγει να απορρίπτει και να ρυπαίνει την λίμνη Πυλίου και δεν τα απορρίπτει στον χώρο του? Με ποιανού τις πλάτες? Ποιός έχει τα κλειδιά του σκουπιδότοπου και ποιος θυμήθηκε να τον ασφαλίσει με δυο λουκέτα μετά την δημοσιοποίηση του θέματος? Από όπου κι αν το πιάσεις βρωμάει. Αυτά!
ΠΡΟΣ ΑΤ
ΠΡΟΣ ΑΤ 01/10 - 12:11
ΑΤ
Ενώ εσύ που δεν έχεις συμφέροντα προτιμάς την ελεύθερη απόρριψη οπουδήποτε??Τα σκουπίδια σου γιατί τα βάζεις στον κάδο και πληρώνεις τέλη καθαριότητας??Συγκεντρωθείτε...
Πυλι
Πυλι 30/09 - 22:29
Φτάνει πια
κ. Τσαμπουνιαρη γιατί δεν ενημερώνετε την εισαγγελία είναι πηγή κινδύνου για πυρκαγιά και εξάπλωση ιών!! Το υλικό θα πρέπει να το επιληφθεί η αστυνομία αυτεπαγγελτα με εντολή εισαγγελία για υποβάθμιση του τόπου και κινδύνου για την υγεία των πολιτών!!!
ΑΤ
ΑΤ 30/09 - 21:38
ΑΤ
Αφού έχει δικό της χώρο λογικό είναι να θέλει να κλείσει το ελεύθερο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ