Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέφτει η τιμή της βενζίνης από την άλλη εβδομάδα - Πτώση τζίρου 20% στα βενζινάδικα

09/07/2022
258 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Πεσμένη είναι η τιμή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης σύμφωνα με τον πρόεδρο των πρατηριούχων – εμπόρων καυσίμων Νίκος Παπαστεργίου. «Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν πέσει 12 έως 14 λεπτά το λίτρο, τόσο η βενζίνη όσο και το πετρέλαιο κίνησης, σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν 20 μέρες» είπε στο OPEN.

Συγκεκριμένα:

  • Αττική 2,33 ευρώ το λίτρο
  • Κυκλάδες 2,63
  • Δωδεκάνησα 2,51
  • Κεφαλονιά 2,47
  • Σάμος 2,45

Ο κ. Παπαστεργίου εκτίμησε ότι η τιμή της βενζίνης θα πέσει ακόμη και κάτω από τα 2 ευρώ την επόμενη βδομάδα. «Έχουμε καταγράψει τη μεγαλύτερη πτώση τζίρου -τουλάχιστον 20%- στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την αμόλυβδη κάτω από τα 2,20 ευρώ το λίτρο». Όπως είπε με την άφιξη του Fuel Pass 2, η τιμή στην αντλία για τους οδηγούς θα φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, κάτι που αποτελέσει ανάσα για τους εκδρομείς του Ιουλίου και του Αυγούστου.


newsbeast.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/07 - 13:37
Αγανάκτηση
Ναι έτσι γράφετε εδώ και στο υπουργείο τα λένε αλλά εδώ πέρα δεν κατεβάζουν καθόλου και αν τα κατεβάσουν θα ναι για μια δυο μέρες!!!! Πίος θα τους ελέγξει λοιπόν εδώ ??? Που ο καθενας έχει ότι τιμή του κατέβει ???

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ