Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέτσας: Η Κυβέρνηση θα καλύψει το επιπλέον ενεργειακό κόστος που κατέβαλλαν οι Δήμοι τους πρώτους 4 μήνες του 2022

26/04/2022
58 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε νέα οικονομική στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να καλυφθεί το ενεργειακό κόστος, αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Όπως επεσήμανε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στον δήμο Νεάπολης – Συκεών, «το προηγούμενο διάστημα στηρίξαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να ανταπεξέλθει και αυτή, όπως και όλοι μας, στο εισαγόμενο ενεργειακό κόστος που ανεβαίνει. Μετά τις έκτακτες χρηματοδοτήσεις που είχαμε το τελευταίο διάστημα, θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε νέα στήριξη».

Και συνέχισε: «Θα απευθύνω επιστολή σε όλους τους δημάρχους και περιφερειάρχες της χώρας να αποτιμήσουν το επιπλέον κόστος που κλήθηκαν να καταβάλουν τους πρώτους τέσσερις μήνες αυτής της χρονιάς σε σχέση με το περσινό χρονικό διάστημα και θα έρθουμε με το υπουργείο Οικονομικών να καλύψουμε ένα σημαντικό μέρος του. Αυτό θα δώσει μια ανάσα στην Αυτοδιοίκηση να συνεχίσει να επιτελεί το ρόλο της, δηλαδή να προσφέρει τις υπηρεσίες της που έχουν ανάγκη και απαιτούν οι πολίτες»

Πηγή newsbeast.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ