Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πρόσληψη 7 ατόμων στους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς Κω

04/07/2024
535 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Ο Δήμος Κω ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά επτά (07) ατόμων,στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (για τη στελέχωση των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης,  «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, χρονικής περιόδου 2023-2024» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους. 

Αιτήσεις υποβάλλονται, από αύριο Παρασκευή 05/07/2024 έως την Δευτέρα 15/07/2024.

Αναλυτικά, θα προσληφθούν:

-δύο (02) άτομα, ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών Πρώϊμης Παιδικής ηλικίας,

-ένα (01) άτομο, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών,

-τρία (03) άτομα, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 

-ένα (01) άτομο, ΔΕ Μαγείρων,

σύμφωνα με την υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3/2024 ανακοίνωση του Δήμου Κω (ΑΔΑ:6ΨΝΠΩΛΕ-ΩΙΧ). 


Η σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω (www.kos.gov.gr ) ενώ οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων, στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr ) και συγκεκριμένα ακολουθώντας την διαδρομή: Ενημερωτική Πύλη → Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών ΦορέωνΟρισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) → Έντυπα, και στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (hr@kos.gr ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Δήμος Κω, Ακτή Κουντουριώτη 7, Τ.Κ. 85300, ΚΩΣ, υπόψη κου Ντακούμη Βασίλειου, ή κας Πάνου Δήμητρας, ή κου Αλάβανου Εμμανουήλ (τηλ. Επικοινωνίας:

2242360481-450-489),

από Παρασκευή 05/07/2024 έως την Δευτέρα 15/07/2024.Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Αντιμαχεια
Αντιμαχεια 04/07 - 19:59
Επείγον
Επείγον να διοριστεί στον παιδικό σταθμό της Αντιμαχειας. Υπάρχει πρόβλημα και λύση δεν δίνετε...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/07 - 12:33
και σε αυτο ανικανοι
Καλοι μου ανθρωποι που ζειτε; Δεν υπαρχουν ΤΕΙ!!!! Μονο οι παλιοι αποφοιτοι ΤΕΙ μπορουν να κανουν χαρτια. Οι νεοι ειναι ΠΕ , αρα τι επρεπε να βαλετε;;; ΠΕ/ΤΕ!!!! Οπως ολοι οι αλλοι Δημοι. Επισης, κοινωνικοι λειτουργοι βγαινουν κ απο ΑΕΙ κ κει ΠΕ/ΤΕ επρεπε να βαλετε. Τι να πω πια ; Ουτε ενα copy paste απο αλλο δημο δεν ξερετε να κανετε ή ειναι φωτογραφικες οι θεσεις;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ