Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σ. Παλάσκας (Δ/ντης Εσπερινού Σχολείου Κω): Ακατάλληλες αίθουσες και απουσία κεντρικής θέρμανσης στο Σχολείο

14/09/2022
125 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την ευχή να μεταφερθούν άμεσα σε δικό τους σχολείο εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Κω Σωτήρης Παλάσκας. Να σημειωθεί ότι το Εσπερινό μεταστεγάστηκε το 2021 από το δημοτικό σχολείο Πυλίου στο χώρο του 2ου Λυκείου της πόλης.

Ο κ Παλάσκας επισήμανε παράλληλα το πρόβλημα που υπάρχει, από τη προηγούμενη χρονιά, με την ακαταλληλότητα των αιθουσών στις οποίες και φιλοξενούνται, ενώ όπως τόνισε ,’’υπάρχουν πέντε αίθουσες κατάλληλες δεν τις παραχωρούν στο Εσπερινό γιατί ο προθάλαμος που οδηγεί σε αυτές χρησιμοποιείται σαν αίθουσα Πινγκ πονγκ.

Για το θέμα αυτό, όπως και για την απουσία κεντρικής θέρμανσης που είχε σαν αποτέλεσμα τη περυσινή σχολική χρονιά οι μαθητές να φέρνουν θερμαντικά σώματα από το σπίτι τους για να μην κρυώνουν και να παρακολουθούν ανεμπόδιστα τα μαθήματα 7-10 το βράδυ, έχει ενημερωθεί η Σχολική Επιτροπή.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς δεσμεύτηκε στη διάρκεια της τελετής του αγιασμού ότι θα επιλυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα στο Εσπερινό.

ertnews.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ