Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω για το Πάσχα, ο πρόξενος της Μαριούπολης Μανώλης Ανδρουλάκης

19/04/2022
312 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στο νησί μας βρίσκεται αυτές τις ημέρες μαζί με την οικογένειά του ο γενναίος πρόξενος της Μαριούπολης Μανώλης Ανδρουλάκης. Ο Κώος διπλωμάτης απολαμβάνει την ηρεμία και ξεκούραση του νησιού κοντά σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους μετά από την τεράστια περιπέτεια που έζησε στην καρδιά του πολέμου.  

Ο συμπατριώτης μας ήταν ο τελευταίος Ευρωπαίος διπλωμάτης που έμεινε στην Μαριούπολη. Μάλιστα η ιστορία του είχε πάρει παγκόσμια διάσταση καθώς βρισκόταν στα υπόγεια καταφύγια του ΟΑΣΕ και συνέχιζε το έργο του υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.  

Αν και του δόθηκε η ευκαιρία αρκετές φορές να επιστρέψει με ασφάλεια στην Ελλάδα, ο ίδιος παρέμεινε στην Μαριούπολη ώστε να συνδράμει και να εξυπηρετήσει την μεγάλη ελληνική κοινότητα της περιοχής, με κίνδυνο την ίδια την ζωή του.  

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, ο κ. Ανδρουλάκης θα συνεχίσει να προσφέρει προξενικές υπηρεσίες στους Έλληνες της Ουκρανίας, ενδεχομένως από αναβαθμισμένη θέση η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα από το Υπουργείο Εξωτερικών.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ