Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συναντήσεις εργασίας Αντιδημάρχων & Προέδρων στις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών

14/06/2024
198 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Ο προγραμματισμός δράσεων και ο καλύτερος συντονισμός στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στις Κοινότητες της Δ.Ε. Ηρακλειδών, απασχόλησε τις συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους: Αντιμάχειας Νίκο Φραζή, Καρδάμαινας Γιώργο Ψύρη και Κεφάλου Στέφανο Καματερό, που είχαν χθες σε επιτόπια επίσκεψή τους οι Αντιδήμαρχοι: Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πολιτικής Προστασίας Σταμάτης Καμπουράκης, Εργοταξίων & Καθημερινότητας Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και Πρασίνου & Δημόσιου Χώρου Σοφοκλής Δουδούς. 

Οι συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται για την παρακολούθηση των αναγκών, την αμφίδρομη ενημέρωση και τον καλύτερο συντονισμό των εργοταξίων Κω και Ηρακλειδών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Κοινότητες. 

Τις χθεσινές συναντήσεις απασχόλησαν, κυρίως, ζητήματα καθημερινότητας, που αφορούν στην καθαριότητα, το πράσινο, προβλήματα ηλεκτροδότησης και αγροτικής οδοποιίας. 

Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, με την συγκρότηση κοινών συνεργείων των δύο εργοταξίων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν, όπως σε εργασίες επούλωσης στο οδικό δίκτυο. Παράλληλα έγινε ενημέρωση ότι, το μηχάνημα καθαρισμού χόρτων, ολοκληρώνοντας τις εργασίες σε Πυλί και Μαρμάρι, θα συνεχίσει την επόμενη εβδομάδα σε Αντιμάχεια και Κέφαλο.  


Γραφείο Τύπου 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/06 - 08:22
Αποκαρδιωτικό.
Ο ένας στην πολυθρόνα! ξεχειλίζει από έξω! καί οι άλλοι θωρούν! Εξουσία παρακμής και αναισθησίας!Ο φακός είναι γλυκός! Ούτε με γερανούς δεν μπορείς πλε6 να τούς βγάλουν έξω από τα γραφεία μας!!!Αχ κωακε λαέ! Έβγαλες μόνο σου τα ματάκια σου!
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 15/06 - 15:50
Περαστικα μας
Ρε γαμωτκ αλλου ζουν αυτοι; δεν το βλέπουν το νησι; Κανονικά θα έπρεπε να παραιτηθούν. Αλλά σιγά μην αφήσουν το μισθο τους. Νοοτροπια δημοσίου υπαλλήλου και τιποτε αλλο. Κρίμα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 15:21
Πωπωπωπω
Δώσε στον Έλληνα εξουσία για να μην υπάρχει ουσία!
τκ18
τκ18 15/06 - 10:08
ΘΕΙΟ ΘΗΡΙΟ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ....
ΚΑΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΛΑΣΕΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ , ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕς ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΟΔΕΙΡΟΜΑΙ.......ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 27 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ Ο ΝΕΟς ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ(ΔΥΣΤΗΧΩΣ} ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ , Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ 61% , ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΒΑΛΤΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/06 - 16:06
Μια φωτογραφία χίλιες λεξεις
Αλαζονεία και παρακμη.
Ερκομαιιιιιι
Ερκομαιιιιιι 14/06 - 15:33
Προεδρίνα
Αλήθεια η Προεδρίνα Κεφάλου που είναι; Είχε κανέναν γάμο να κάνει στο Καστρί;;; Τα χάλια που έχει το χωριό δεν τέλη είχε ποτέ ξανά, Ο ένας οδηγάει το λεωφορείο και η άλλη πάει και έρχεται στο Καστρί και κάνει γάμους! Θα τα πούμε και με αλλά ωραία… Ερκομαι!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/06 - 14:09
Υπομονή το 2027 δεν αργεί
Βρε που μπλέξαμε με δαύτους
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/06 - 14:08
Ειδικά ο κ Χ
Καμαρώστε νιάτα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ