Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Θ. Νικητάρας στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού: Κάντε λίγο υπομονή και θα έχετε ένα σχολείο κόσμημα

12/09/2022
293 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Στον αγιασμό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κω (που πραγματοποιήθηκε στο 4ο Δημοτικό σχολείο), βρέθηκε ο Δήμαρχος Κω, ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά και τους γονείς για την ταλαιπωρία, τόνισε ότι σύντομα θα έχουν ένα σχολείο κόσμημα, για το οποίο θα είναι περήφανοι.

Ο κ. Νικηταράς, ενημέρωσε τα παιδιά ότι για λίγες ημέρες θα κάνουν μάθημα απογευματινές ώρες (από τις 2:30 μ.μ. μέχρις τις 7:30) στον χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, και αργότερα θα μεταφερθούν στο κτίριο του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών Χατζηνικολάου, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο, για να φιλοξενήσει τα παιδιά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες στο 30 Δημοτικό Σχολείο.

Η νέα Διευθύντρια του Σχολείου κ. Κατερίνα Δρόσου αφού ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα προκύψουν λόγω της προσωρινής μετακόμισής τους, αλλά και στη μεγάλη αλλαγή της αλλαγής Διευθυντή, αφού ο επί σειρά ετών Διευθυντής του Σχολείου κ. Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, συνταξιοδοτήθηκε, ευχαριστώντας τον για την πολύχρονη προσφορά του.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
 ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ...
ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ... 12/09 - 23:39
ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ...
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ...ΠΟΙΕΣ ΜΙΖΕΣ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ...ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ...ΤΟΥ ΞΕΒΡ..ΕΚΔΗΚΙΤΙΚΟΥ ΜΙΖΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗ ΚΩ....170 ΕΡΓΑ ΜΙΖΕΣ.,.ΣΥΝΤΙΒΑΝΙΑ..ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ..ΜΙΖΕΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΩΝ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.....ΑΠΟΛΟΙΦΑΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΜΙΤΣΗ
 ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ...
ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ... 12/09 - 23:36
ΠΡΟς ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ.....ΚΑΙ ΧΑΧΑΧ...
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ..ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.....Ο ΠΟΝΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ 12/09 - 17:35
ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ...
Η ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ.ΑΝΙΚΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/09 - 16:31
Χαχαχα! Ο ψευτης, ο ανίκανος,
ο γλείφτης ξαναχτυπά!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ