Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά δρομολόγια το “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” της ΑΝΕΜ

01/03/2024
299 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά τα δρομολόγια του, το “F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” της ΑΝΕΜ στη γραμμή Κάλυμνος-Μαστιχάρι και επιστροφή

Να θυμίσουμε ότι το F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ από τις 28 Δεκεμβρίου 2023 έχει αναστείλει τα δρομολόγια του λόγω βλάβης στη μία κύρια μηχανή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από την ΑΝΕΜ και σε συνεννόηση με την ασφαλιστική Εταιρεία, αποφασίστηκε η αγορά καινούργιας μηχανής αντί επισκευής της παλαιάς. Τα έξοδα αυτά θα καλυφθούν στο 100% από την Ασφαλιστική Εταιρεία. 

Επίσης η ΑΝΕΜ αποφάσισε να προχωρήσει στην αντικατάσταση και της δεύτερης μηχανής με καινούργια, με δικά της έξοδα.

Οι δύο μηχανές που αγοράστηκαν ήλθαν στη Κάλυμνο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024  και άμεσα ξεκίνησαν οι απαραίτητες εργασίες συναρμολόγησης και τοποθέτησης τους από ειδικό συνεργείο για την αντικατάσταση των παλαιών. Οι εργασίες τοποθέτησης των 2 καινούργιων μηχανών ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μετά από 10 ημέρες περίπου. Μία όμως απρόβλεπτη εξέλιξη καθυστερεί την επανέναρξη των δρομολογίων του πλοίου.

Συγκεκριμένα η Επιθεώρησης Εμπορικών πλοίων του ΥΝΑΝΠ μετά την τοποθέτηση των νέων μηχανών, ζήτησε την αντικατάσταση των υφιστάμενων εξατμίσεων με νέες. Μία διαδικασία σχετικά γρήγορη, όμως το εξειδικευμένο συνεργείο που θα προβεί στην αντικατάσταση ήταν απασχολημένο όλο το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να έλθει στην Κάλυμνο, το Σάββατο 2 Μαρτίου. Ε

κτός απροόπτου το “F/B ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΖΕΥΣ” θα είναι έτοιμο και αξιόπλοο για την επανέναρξη των δρομολογίων στη γραμμή Κάλυμνος-Μαστιχάρι και επιστροφή στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Καποιος
Καποιος 02/03 - 13:07
Ας πουμε και για την εμφανιση...
Η ακαλαισθησια... η κακογουστια μαρτυρουν την αισθητικη τους υπαναπτυξη.Η αντιαισθητικοτητα( σε ολα τους ομως) ειναι απλωμενη μπροστα μας καθημερινα!!Αντικειμενικα ρωταω... πως να μας πεισουν για την ακεραιοτητα τους;;Μπορουν;;; Καθολου ειναι η απαντηση!
Μιραντα
Μιραντα 02/03 - 10:47
Απορια
Σκευτητε λίγο την όλη εικόνα.Αγοραζει ο Δήμος ένα πλοίο.Το πληρώνουμε ,προσλαμβάνει προσωπικό,κάνει εγκαίνια ,παραμονή εκλογών,τυχαίο αυτό.Μετα από 2-3 δρομολόγια το αποσύρει και,αλλάζει τη μια μηχανή,αλλάζει μετά τη δεύτερη,αλλάζει φουγάρο έτσι λέγεται η εξάτμιση στα πλοία.Σε λίγοι θα αλλάξει και καμπίνα ,φαντάζομαι θα έλθουν αλλαγή και κάποιοι καναπέδες.Το κατάστρωμα είναι οκ;Η καρινα;Για το μόνο που δεν έχει ακουστεί κάτι είναι η άγκυρα.Ολα καλά με αυτήν;Επειδή είμαι καλή κοπέλα δεν είπα τίποτα για την εμφάνιση.Ποιος αλήθεια σχεδίασε αυτό το έκτρωμα;Θα πείτε γούστα είναι αυτά.Λοιπον η Απορια μου είναι προς τον δήμαρχο.Τι αγοράσαμε τελικά με τα λεφτά των πολιτών;Όλα καλά δήμαρχε;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ