Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Βάσω Πη: Η Κως δεν έχει ούτε συγκοινωνία... Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα

24/05/2024
299 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Το επίπεδο της αστικής συγκοινωνίας στα τάρταρα!

Η  πραγματικότητα, μετά από 5 χρόνια διοίκησης της δημοτικής αρχής Νικηταρά, είναι τραγική! 

Η δημοτική αστικήσυγκοινωνία, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Κω,  που εξυπηρετεί κατοίκους και  επισκέπτες του νησιού, σύντομα θα αποτελεί παρελθόν!

Η μόνιμη δικαιολογία, για την κατάργηση της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από το κράτος, δεν μπορεί να καλύψει τις αστοχίες και την κακοδιοίκηση της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια!

Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ  που παρέλαβαν το 2019, ήταν μια υγιής και κερδοφόρα   επιχείρηση, με ταμείο 1.500.000 ευρώ, χωρίς καμία επιχορήγηση από το Δήμο, με στόλο που είχε αρχίσει να ανανεώνεται με καινούργια   λεωφορεία, με 70 περίπου 8άμηνες προσλήψεις κάθε χρόνο, που κάλυπταν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της.

Ένα μόλις χρόνο από την εκλογή του κυρίου Νικηταρά,   η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ,  άρχισε να επιχορηγείται από τον δήμο, για να καλύψει ακόμα και την  μισθοδοσία των εργαζόμενων!  

Στις  ερωτήσεις μας σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με το μέλλον της αστικής συγκοινωνίας, αντί για απαντήσεις, ακούμε αόριστες και ασαφείς δικαιολογίες .

Είναι δεδομένο πως επεξεργάζονται σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης, η οποία ως <<πολύφερνη νύφη>>…… μετράει μνηστήρες…………

Γνωρίζουμε πολύ καλά, τις προθέσεις τους αν και τις διαψεύδουν δημόσια,  όχι όμως σε συνεδριάσεις οργάνων πουΔΕΝ καλύπτονται τηλεοπτικά, που  εν τη ρύμη του λόγου τους  λένε αυτά που έχουν ήδη αποφασίσει! 

Η αστική συγκοινωνία, επί της δημαρχίας του Γιώργου Κυρίτση, τόλμησε και έκανε τα πρώτα βήματα για την επέκταση της σε όλο τον δήμο!   

Ακόμα και σήμερα , η τότε ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και ο καθολικός διάδοχος της, βρίσκονται κατηγορούμενοι  στα δικαστήρια, θέμα για το οποίο η δημοτική αρχή, τηρεί σιγή ιχθύος!!!    (Για το θέμα θα επανέλθουμε σύντομα).

Σήμερα, η αστική συγκοινωνία στην Κω είναι υπό διάλυση. Φτάνει να δει κανείς τις ουρές των ανθρώπων που περιμένουν ( ματαίως) στις αφετηρίες αλλά και στις κρυμμένες από σκουπίδια στάσεις, μήπως περάσει λεωφορείο!

Πως θα βγουν οι τουρίστες έξω από τα ξενοδοχεία όταν δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία για να μετακινηθούν;

Μάιο έβγαλαν προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού, 2μηνης διάρκειας, ενώ μιλάνε για συνεργασία με ιδιώτη,  από τον οποίο θα …..<<ενοικιάζουν εργαζόμενους>>    κατά την δήλωση του αρμόδιου αντιδημάρχου!!!

Εικόνες διάλυσης, παρακμής και ντροπής! 

Η Κως δεν έχει ούτε συγκοινωνία, αυτή είναι η ωμή αλήθεια!!!


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/05 - 19:08
ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ,ΚΡΙΜΑ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΩΟΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΌ!
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 25/05 - 13:01
😩
ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ενεργος πολιτης
Ενεργος πολιτης 24/05 - 22:24
Ετσι....
αυτη ειναι η αξιοβιωτη Κως του Θεοδοση και της παρεας του!!!Φατε καλοσυνη( που διαδιδει ο ιδιος....) Δυστυχως οχι μονο θα αφησουν κατεστραμμενο Δημο... μα θα καταστρεψουν και τον τουρισμο!!Οι Κωοι ξυπνησαν;;;;;;;;;;
Τκ18
Τκ18 24/05 - 22:23
Μποχαλια ώρα μηδέν
Μα αυτά είναι τα αποτελέσματα της αυτοδυναμίας , όπως και στην κυβέρνηση, πάντως το νησί θα έχει δυσοίωνο μέλλον αν δεν συσταθεί κατι νέο ποιο ανυχτόμυαλο με όρεξη κ διάθεση να βρίσκεις λύσεις και προπαντώς με ΕΝΣΥΝΑΊΣΘΗΣΗ πάμε για δεκαετία Νικηταρά και ολική καταστροφή.
Ε.Μ
Ε.Μ 24/05 - 20:06
Δημοτική συγκοινωνία
Αφού πέρασαν 4 χρόνια πλήρους ανικανότητας,ο Κωακος λαός τούς εδωσε 60%στις εκλογές για τα επόμενα 5 χρόνια να αποτελειώσουν το νησί. Δυστυχώς δεν έχουν ούτε ίχνους φιλότιμου για να αλλάξουν.
Μια από τα ίδια, για αλλη μια φορά
Μια από τα ίδια, για αλλη μια φορά 24/05 - 15:51
Αχρηστε κοψιε.
Διώξτε τον. Κάντε τον να παραιτηθεί. Δείτε μόνο κάτι. Κάποιοι μην τα βάζετε με κανέναν εργαζόμενο ούτε με τους προϊστάμενος τους.Ο άχρηστος και τα εμμισθα αποκλουθα του φέρουν την ευθύνη. Διαλύεται το νησί. Λουστείτε τα η αντιδράσετε
Προμαζομα
Προμαζομα 24/05 - 13:06
Σχολικά
Εδώ κόψανε τα σχολικά λεωφορεία για να μεταφέρουν τουρίστες!Οι τουρίστες είναι πάνω από τα παιδιά μας... Αυτά γίνονται μόνο στην Κω...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/05 - 12:49
Η Κως
Δεν έχει ούτε Δήμο Η Κως είναι χαμένη Η Κως έχει ήδη καταστραφεί από τον Νικηταρά και την ομαδούλα Τα ΛΕΦΤΑ μας όμως που ΠΑΝΕ ?????????????????????? ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ