Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ασημίνα απατά τον Νικηφόρο μέσα στο πατρικό της

12/11/2020
119 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Δεν σταματούν οι συνταρακτικές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες”, τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 η οποία σαρώνει σε τηλεθέαση έχοντας γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

To τηλεοπτικό κοινό συντονίζεται καθημερινά για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις το Διαφάνι, περιμένοντας να μάθει τι θα συμβεί στις ζωές των κατοίκων του. 

Τιμωρία με το ίδιο νόμισμα

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ασημίνα να τιμωρεί τον Νικηφόρο με το ίδιο νόμισμα... την απιστία. 

Όπως αναφέρουν τα νέα spoiler, η ανάγκη της Ασημίνας να ξεφύγει από τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται στο σπίτι των Σεβαστών, βρίσκει καταφύγιο στο πατρικό της σπίτι.

Εκεί όμως μένει πια ο Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, ο οποίος έχει δείξει από την αρχή την έλξη που νιώθει για την Ασημίνα. 

Άγριες Μέλισσες

Εκεί, μέσα στο πατρικό της σπίτι η Ασημίνα θα απατήσει τον σύζυγό της, αφού ο Μπάμπης θα την κάνει να χάσει τον έλεγχο. 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Η Ασημίνα παραδομένη στο πάθος

Η Ασημίνα παραδίνεται στο πάθος και την τρέλα του νεαρού. Για πρώτη φορά κάνει κάτι για εκείνη και είναι καλά. Απατάει τον Νικηφόρο και παρά τις τύψεις που νιώθει δε μπορεί να σταματήσει. Καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. 

Άγριες Μέλισσες

Ακόμη, η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης. Η ίδια συγκρούεται και με τον Νικηφόρο, καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται την επιστροφή της Ελένης. Όλα δείχνουν πως το τέλος του γάμου τους είναι κοντά ωστόσο και οι δυο φοβούνται να το αποδεχθούν. 

Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα

Αυτό δεν θα είναι το μοναδικό σοκ για τον Νικηφόρο, αφού θα αποδειχτεί ότι δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα, αλλά ενός παράνομου εραστή της μητέρας του. 

Η αντίδραση του Δούκα σε αυτή την αποκάλυψη θα έχει αντίκτυπο τόσο στον νεαρό όσο και στη Μυρσίνη. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει.

Άγριες Μέλισσες

Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα. Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι.

thetoc.gr

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ