Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ήρθε η νέα έξυπνη εφαρμογή SmartVille από την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω

03/05/2023
222 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω, σε συνεργασία με την IANICA.E., κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πλήρη ψηφιοποίηση των λειτουργιών της, παρέχοντας δωρεάν στους καταναλωτές της το SmartVille, τη νέα έξυπνη εφαρμογή, που τους προσφέρει ηλεκτρονικό E-Bill, πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του υδρομέτρου και σύγχρονες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες.

Η χρήση του SmartVilleδεν αφορά αποκλειστικά τους δημότες του Δήμου Κω, αλλά και όλους τους πολίτες που διατηρούν ενεργή παροχή νερού στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Η εφαρμογή παρέχεται δωρεάν για συσκευές Androidή iOSμέσω GooglePlayή AppStoreαντίστοιχα, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας my.smartville.gr

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Μόλις ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή στη συσκευή του, επιλέγει τη Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω από την σχετική λίστα, συμπληρώνει ονοματεπώνυμο, e-mailκαι αριθμό κινητού, και ταυτοποιεί τα στοιχεία του μέσω του TAXISΝet.

Η ταυτοποίηση μέσω TAXISΝetεπαληθεύει με ασφάλεια τα στοιχεία του χρήστη, ενώ παράλληλα του δίνει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς ύδρευσης που διατηρεί στην ίδια ή/και σε άλλη Δ.Ε.Υ.Α. στην Ελλάδα. Έτσι, από ένα μόνο προφίλ μπορεί να παρακολουθεί πολλαπλά υδρόμετρα.

Το SmartVilleπροσφέρει ευελιξία στον χρήστη, καθώς από μία μόνο εφαρμογή μπορεί: 

1.να βλέπει το πλήρες ιστορικό των χρεώσεών του και να εξοφλεί τους λογαριασμούς του εύκολα και με ασφάλεια, εξοικονομώντας χρόνο κι απολαμβάνοντας τακτικές εκπτώσεις 

2.να ελέγχει τις καταναλώσεις νερού και να θέτει όρια

3.να ενημερώνεται εγκαίρως για διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του 

4.να λαμβάνει ειδοποιήσεις για πιθανές διαρροές νερού στην οικία ή την επιχείρησή του

5.να υποβάλει αναφορές προβλημάτων υδροδότησης απευθείας στην υπηρεσία με φωτογραφία και θέση στον χάρτη

6.να βλέπει σε χάρτη όλα τα φυσικά σημεία εξόφλησης.

Μέσω της εφαρμογής SmartVille, η Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Κω παρέχει στον καταναλωτή όχι μόνο ένα καινοτόμο εργαλείο για τον έλεγχο του υδρομέτρου του, αλλά δημιουργεί, ουσιαστικά, ένα σύγχρονο κανάλι άμεσης επικοινωνίας και τον εμπλέκει ενεργά στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η ΔΕΥΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩ εκσυγχρονίζει τις λειτουργίες της σε όφελος των πολιτών για ποιοτική υδροδότηση και προστασία του περιβάλλοντος.


Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΖΑΧΑΡΟΣ Ν.ΚΩΝ/ΝΟΣ 


ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ

ΓΙΑ IPHONE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ